Ce au în comun Meghan Markle şi Kim Kardashian? E un obiect fără de care nu pot trăi!

1 fotojet jpg jpeg

Sunt două dintre cele mai mari vedete internaţionale, dar, în acelaşi timp, nu puteau fi mai diferite prin modul în care vorbesc, se comportă, îşi aleg ţinutele şi proiectele în care se implică zi de zi. Însă un lucru au în comun şi acesta ţine de felul în care se prezintă în faţa publicului lor larg. Despre ce este vorba?

Makeup artistul Ducesei de Sussex, Lydia F. Sellers, a dezvăluit unul dintre secretele tenului lipsit de imperfecţiuni al clientei sale VIP. Şi, culmea, este un produs cosmetic adorat şi de Regina reality show-urilor, Kim Kardashian! Este vorba despre Luminous Silk Foundation de la Armani, un fond de ten pe care Sellers a recunoscut, în 2018, că l-a folosit pe chipul soţiei Prinţului Harry.

„De fiecare dată când îi făceam machiajul, îmi spunea să fac în aşa fel încât să-i poată fi zăriţi pistruii. Nu-şi dorea niciodată mult fond de ten pe faţă”, a dezvăluit makeup artistul lui Meghan Markle. „Totul ţine mai mult de cantitatea de produs aplicată pe faţă şi de un aspect proaspăt şi în niciun caz de un look îmbâcsit”, a continuat aceasta.

În acelaşi timp, vedeta reality show-ului Keeping Up With the Kardashians şi-a exprimat şi ea încântarea cu privire la asemenea produs cosmetic care asigură o acoperire doar parţială a tenului. În 2015, Kim a declarat, pentru Into the Gloss, că adoră fondul de ten şi că a intrat în panică complet în momentul în care a crezut că Armani nu-l mai produce.

La acea vreme, deţinătoarea brandului KKW Beauty folosea produsul în tot felul de tutoriale postate pe aplicaţia ei şi menţiona numele fondului de ten adesea prin interviuri. Surprinzător sau nu, Kardashian nu se desparte nici în ziua de azi de el.

Makeup artistul ei, Ash K Holm, a confirmat recent, pe canalul ei de YouTube, că Luminous Silk Foundation s-a numărat printre produsele cosmetice folosite pentru a crea machiajul pe care l-a avut KK în emisiunea Late Show With David Letterman.

Ash a declarat că acest fond de ten se poate folosi pe orice fel de ten, adăugând că „se topeşte pe piele” şi că prizintă avantajul de a „conferi o acoperire extraordinară”. Produsul e cremos, uşor, fără să simţim că ar încărca tenul în vreun fel.

Şi nu are SPF, ceea ce este de preferat în cazul unor celebrităţi de talia lui Meghan Markle şi al lui Kim Kardashian, care sunt fotografiate la fiecare oră din zi sau din seară. În faţa flash-urilor, nu-ţi conferă un chip albicios, ca de stafie, tocmai pentru că nu are protecţie solară.

Foto - Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg