Ce cadouri fac celebrităţile

1 48069 original jpg jpeg

Când vine vorba despre cadouri, vedetele nu se uită la banii. Vacanţele exotice, bijuteriile şi maşinile scumpe sunt în topul preferinţelor.

Laura Cosoi a fost în Thailanda

Laura Cosoi şi-a petrecut Crăciunul la Iaşi,alături de familie. Ziua şi-a serbat-o în Thailanda,căci iubitul ei,Smiley,i-a făcut cadou o vacanţă acolo.

Vedeta TV şi-a însoţit iubitul la concertele de Revelion,apoi,de ziua ei,au plecat amândoi în Thailanda.

„E darul pe care mi l-am dorit cel mai mult:să ne relaxăm într-un loc frumos,cald şi liniştit,unde nu ne cunoaşte nimeni”,a declarat Laura pentru presă.

Dana Rogoz,vacanţă pe schiuri

Dana Rogoz a primit de la Moş Nicolae o excursie în Austria. „Am simţit că Radu,iubitul meu,împreună cu Moş Nicolae,pregătesc ceva,dar nu mă aşteptam la o asemenea surpriză,mărturiseşte ea. Colegul meu,George Vintilă,a fost anul trecut în Austria şi mi-a povestit cât de bine a petrecut acolo. Aşa că mi-am pus pe lista dorinţelor o vacanţă chiar în localitatea unde a fost George,dar nu credeam că mi se va îndeplini visul atât de repede. Perioada asta din an era singura mai liberă,aşa că totul s-a potrivit perfect."

Beyoncé îl răsfaţă pe Jay-Z

La cea de-a 41 aniversare a soţului ei,Beyoncé a plătit peste două milioane de dolari pentru a-i oferi un Bugatti Veyron Grand Sport.

Maşina este considerată una dintre cele mai rapide automobile din lume. Beyoncé a comandat bijuteria pe patru roţi acum doi ani,pentru a completa colecţia de automobile a lui Jay,care mai are în garaj un Rolls Royce Phantom,un Ferrari F430 Spider,un Maybach 62S şi un Pagani Zonda Roadster. Maşini una şi una!



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg