Ce cadouri fac celebrităţile

1 48069 original jpg jpeg

Când vine vorba despre cadouri, vedetele nu se uită la banii. Vacanţele exotice, bijuteriile şi maşinile scumpe sunt în topul preferinţelor.

Laura Cosoi a fost în Thailanda

Laura Cosoi şi-a petrecut Crăciunul la Iaşi,alături de familie. Ziua şi-a serbat-o în Thailanda,căci iubitul ei,Smiley,i-a făcut cadou o vacanţă acolo.

Vedeta TV şi-a însoţit iubitul la concertele de Revelion,apoi,de ziua ei,au plecat amândoi în Thailanda.

„E darul pe care mi l-am dorit cel mai mult:să ne relaxăm într-un loc frumos,cald şi liniştit,unde nu ne cunoaşte nimeni”,a declarat Laura pentru presă.

Dana Rogoz,vacanţă pe schiuri

Dana Rogoz a primit de la Moş Nicolae o excursie în Austria. „Am simţit că Radu,iubitul meu,împreună cu Moş Nicolae,pregătesc ceva,dar nu mă aşteptam la o asemenea surpriză,mărturiseşte ea. Colegul meu,George Vintilă,a fost anul trecut în Austria şi mi-a povestit cât de bine a petrecut acolo. Aşa că mi-am pus pe lista dorinţelor o vacanţă chiar în localitatea unde a fost George,dar nu credeam că mi se va îndeplini visul atât de repede. Perioada asta din an era singura mai liberă,aşa că totul s-a potrivit perfect."

Beyoncé îl răsfaţă pe Jay-Z

La cea de-a 41 aniversare a soţului ei,Beyoncé a plătit peste două milioane de dolari pentru a-i oferi un Bugatti Veyron Grand Sport.

Maşina este considerată una dintre cele mai rapide automobile din lume. Beyoncé a comandat bijuteria pe patru roţi acum doi ani,pentru a completa colecţia de automobile a lui Jay,care mai are în garaj un Rolls Royce Phantom,un Ferrari F430 Spider,un Maybach 62S şi un Pagani Zonda Roadster. Maşini una şi una!