Ce culoare de ruj ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

1 73445 original jpg jpeg

Nunaţa potrivită de ruj nu se alege doar dupa ten sau după momentul în care vei purta acel ruj. Şi astrele au un cuvânt important de spus. Iată ce culoare de ruj ţi se potriveşte, în funcţie de zodie!

Berbec-roşu pasional

Eşti mereu sufletul petrecerilor,ştii mereu ce-ţi doreşti şi la ce sacrificii eşti dispusă pentru a-ţi îndeplini obiectivul. Şi doar o femeie cu buze roşii ca sângele poate ajunge acolo unde-şi doreşte.

Taur-roşu cărămiziu

Ştii exact ce poţi face,care sunt atuurile tale şi nu-ţi este teamă să demonstrezi de ce eşti capabilă. Iar toată lumea va fi la picioarele tale atunci când vei purta o nuanţă de roşu cărămiziu.

Gemeni-mov liliachiu

Poate că nu este o nuanţă foarte des întâlnită,dar ţi se potriveşte de minune deoarece arată cât de puternică şi de hotărâtă eşti în viaţă. Şi,cum îţi place să fii unică,ieşi în evidenţă cu această culoare specială.

Rac-roşu închis

Eşti o persoană cu picioarele pe pământ şi flexibilă la nevoile celor din jur. Roşu închis se poriveşte multor nuanţe de ten şi este o alegere ideală atât pentru ţinutele de zi,cât şi pentru cele de seară.

Leu-rubiniu

Eşti încrezătoare în forţele propii şi foarte apropiată de prieteni. Din aceste motive ai nevoie de o culoare puternică şi rezistentă. Cel mai porivit este este un ruj lichid rubiniu sau într-o nuanţă de roşu regal.

Fecioară-roz fucsia

Îţi place să analizezi situaţia înainte de a lua o hotărâre,eşti calculată,independentă şi foarte inteligentă. Pentru rujul de zi cu zi alege o nuanţă mată de roz fucsia.

Balanţă-roz deschis

O nuanţă elegantă şi care nu va sări în evidenţă,ce se potriveşte personalităţii tale. Această culoare poate fi asortată la multe ţinute şi-ţi va colora delicat buzele.

Scorpion-roşu de burgundia

Vei fi o apariţie misterioasă cu această culoare,care va da o notă aparte ţinutei tale. Eşti una dintre puţinele persoanei căreia i se potriveşte o culoare intensă.

Săgetător-corai

Roşu corai este culoarea verii şi nu este de mirare că adori acest anotimp şi că ai un spirit de aventură dezvoltat. Este o nuanţă practică,dar îndrăzneaţă în acelaşi timp,care te va scoate din anonimat.

Capricorn-roz simplu

Toţi prietenii ştiu că eşti o persoană responsabilă,răbdătoare şi loială celor pe care-i iubeşti. Întrucât eşti o persoană caldă,culoare de pe buzele tale trebuie să se potrivească cu sentimentele tale,iar rozul simplu este cea mai bună alegere.

Vărsător-purpuriu aprins

Ai o fire rebelă şi cu greu te supui regulilor. Te bazezi mult pe instinct şi eşti deschisă mereu propunerilor. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care purpuriu aprins este culoare perfectă pentru rujul care ţi se potriveşte.

Peşti-roz pal

Principala ta calitate este compasiunea pe care o arăţi celor din jur,fie că îţi sunt sau nu prieteni. Îţi place să călătoreşti,să cunoşti oameni noi,aşadar este bine să ai mereu în geantă un ruj roz pal,care te va ajuta să începi orice nouă aventură cu zâmbetul pe buze.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg