Ce face Jennifer Aniston pentru a se menţine în formă. Spălatul vaselor, pe lista cu activităţi esenţiale pentru silueta de vis?

1 jennifer aniston jpg jpeg

La 53 de ani, Jennifer Aniston se mândreşte cu un aspect impecabil. Vedeta din „Prietenii tăi‟ arată la fel ca în primul episod din serialul de succes şi pare că nu este deloc afectată de trecerea anilor. Iată care îi sunt „secretele‟!

Jennifer Aniston este una dintre cele mai bine cotate vedete de la Hollywood. Încă de la prima apariţie pe micile ecrane, actriţa a fost un etalon de frumuseţe pentru multe femei, însă şi bărbaţii au fost cuceriţi de farmecul său. Astăzi, la 53 de ani, Jennifer are o siluetă impecabilă şi un chip tânăr, de parcă ar fi descoperit elixirul tinereţii.

Se pare că nu este totul nativ şi nici uşor! Potrivit „Mirror‟, ea face mari eforturi pentru a se menţine în formă. De la alimentaţie şi până la masaje, Jennifer se preocupă zilnic de aspectul ei fizic şi de sănătatea psihică. 

Trucurile de frumuseţe ale lui Jennifer Aniston

Starul „Prietenii tăi‟, în vârstă de 53 de ani, spune că îşi începe fiecare zi cu apă caldă şi lămâie. Această băutură contribuie la buna funcţionare a digestiei şi ajută la frumuseţea pielii. De cele mai multe ori, vedeta evită să consume micul dejun, deoarece este adepta postului intermitent.

Citeşte şi: Avantajele neştiute ale postului intermitent. Această metodă nu este doar despre slăbit!

Tehnici antistres: scrisul şi spălatul vaselor

În plus, pe parcursul zilei, încearcă să fie cât mai activă. Pe lângă orele de fitness şi alpinism, ea a adăugat, în rutină, cursuri de yoga şi meditaţie, momentele sale preferate ale zilei, după cum ea însăşi a declarat. „Mi-aş dori să pot îngheţa timpul pentru acea oră magică de mediaţie. Este cea mai apreciată oră a zilei‟, a spus Jennifer, pentru „First For Women‟.

În plus, în zilele stresante, vedeta spune că îi place să scrie, dar şi să spele vasele. Jennifer consideră că spălatul vaselor este „terapeutic‟ şi o ajută să rămână calmă, în situaţii limită.

Pentru o piele impecabilă, ea apelează la masajele faciale. În special, la tehnici care sculptează şi ridică muşchii faciali. Masajul stimulează fluxul sanguin şi sporeşte eficacitatea oricărui produs care este aplicat înainte sau după.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg