Ce face Jennifer Aniston pentru a se menţine în formă. Spălatul vaselor, pe lista cu activităţi esenţiale pentru silueta de vis?

1 jennifer aniston jpg jpeg

La 53 de ani, Jennifer Aniston se mândreşte cu un aspect impecabil. Vedeta din „Prietenii tăi‟ arată la fel ca în primul episod din serialul de succes şi pare că nu este deloc afectată de trecerea anilor. Iată care îi sunt „secretele‟!

Jennifer Aniston este una dintre cele mai bine cotate vedete de la Hollywood. Încă de la prima apariţie pe micile ecrane, actriţa a fost un etalon de frumuseţe pentru multe femei, însă şi bărbaţii au fost cuceriţi de farmecul său. Astăzi, la 53 de ani, Jennifer are o siluetă impecabilă şi un chip tânăr, de parcă ar fi descoperit elixirul tinereţii.

Se pare că nu este totul nativ şi nici uşor! Potrivit „Mirror‟, ea face mari eforturi pentru a se menţine în formă. De la alimentaţie şi până la masaje, Jennifer se preocupă zilnic de aspectul ei fizic şi de sănătatea psihică. 

Trucurile de frumuseţe ale lui Jennifer Aniston

Starul „Prietenii tăi‟, în vârstă de 53 de ani, spune că îşi începe fiecare zi cu apă caldă şi lămâie. Această băutură contribuie la buna funcţionare a digestiei şi ajută la frumuseţea pielii. De cele mai multe ori, vedeta evită să consume micul dejun, deoarece este adepta postului intermitent.

Citeşte şi: Avantajele neştiute ale postului intermitent. Această metodă nu este doar despre slăbit!

Tehnici antistres: scrisul şi spălatul vaselor

În plus, pe parcursul zilei, încearcă să fie cât mai activă. Pe lângă orele de fitness şi alpinism, ea a adăugat, în rutină, cursuri de yoga şi meditaţie, momentele sale preferate ale zilei, după cum ea însăşi a declarat. „Mi-aş dori să pot îngheţa timpul pentru acea oră magică de mediaţie. Este cea mai apreciată oră a zilei‟, a spus Jennifer, pentru „First For Women‟.

În plus, în zilele stresante, vedeta spune că îi place să scrie, dar şi să spele vasele. Jennifer consideră că spălatul vaselor este „terapeutic‟ şi o ajută să rămână calmă, în situaţii limită.

Pentru o piele impecabilă, ea apelează la masajele faciale. În special, la tehnici care sculptează şi ridică muşchii faciali. Masajul stimulează fluxul sanguin şi sporeşte eficacitatea oricărui produs care este aplicat înainte sau după.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg