Ce i-a răspuns Adele fiului său la întrebarea „ De ce nu îl mai iubeşti pe tatăl meu?‟

2 adele jpg jpeg

După o pauză de 6 ani, Adele a anunţat că revine în muzică. Vestea i-a bucurat pe fani, în special că artista urmează să lanseze melodia „Easy On Me‟, dar şi un nou album, dedicat fiului ei. Adele şi-a dorit ca albumul să îi explice fiului ei, Angelo, care au fost motivele pentru care a divorţat de tatăl lui.

Artista Adele, cunoscută pentru piesele, „Hello‟ şi „Someone Like You‟, a avut o relaţie cu Simon Konecki, timp de 8 ani de zile. În anul 2012 a sosit pe lume fiul lor, Angelo, iar 4 ani mai târziu, Adele şi Simon s-au căsătorit. Din cauza neînţelegerilor, Adele a divorţat după 3 ani de căsnicie de bărbatul pe care îl iubea, iar astăzi cei doi împart custodia celui mic.

Citeşte şi: Dieta lui Adele. Cum a reuşit artista să pună pe fugă 50 de kilograme prin alimentaţie şi sport 

Adele: „Angelo are atât de multe întrebări simple pentru mine‟

Într-un interviu pentru British Vogue, artista a vorbit despre această separare. Adele priveşte acum divorţul ei ca un lucru normal care trebuia să se întâmple în viaţa ei: „În cele din urmă, nimic nu trebuie să se schimbe în viaţa lui Angelo. Treceam prin schimbări amândoi. Nici eu şi nici Simon nu a fost răniţi de divorţ‟, a spus ea.

Totodată, Adele se află într-o perioadă în care primeşte foarte multe întrebări de la fiul ei. Ce i-a răspuns lui Angelo când acesta a întrebat-o de ce nu îl mai iubeşte pe tatăl său?

„Angelo are atât de multe întrebări simple pentru mine, încât nu pot răspunde, pentru că nu ştiu răspunsul. De exemplu, de ce nu mai putem trăi cu toţii împreună? sau: de ce nu îl mai iubeşti pe tatăl meu? Îi spun că îl iubesc, dar nu mai sunt îndrăgostită. Nu prea are sens pentru un copil de 9 ani‟, a declarat Adele.

Ce îşi doreşte cu adevărat de la viitorul partener?

Lucrul pe care Adele şi-l doreşte cu adevărat de la un viitor partener este ca el să o facă fericită, dar şi ca fiul ei, Angelo, să simtă că ea iubeşte: „Vreau să fiu fericită, ca fiul meu să mă vadă cu adevărat iubind şi el să fie iubit. Este foarte important pentru mine. Sunt într-o călătorie de a-mi găsi fericirea‟, a spus cântăreaţa.

Citeşte şi: Ce nu ştiai despre Adele, de la formaţia preferată în copilărie până la cum îşi alege numele albumelor muzicale 

Sursă foto: Shutterstock Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg