Ce mănâncă bărbatul care la 50 de ani arată de 20

1 83324 original jpg jpeg

Chuando Tan este un fotograf din Singapore care a atras atenţia înregii lumi nu doar cu fotografiile pe care le face altora, ci şi cu cele în care apare el. Ce este atât de interesant la el? Deşi pare incredibil, bărbatul s-a născut în 1967, adică are 51 de ani, dar arată de 20. Care este secretul său?  

Chuando a lucrat ca model în 1980 şi a reuşit să pătrune şi în lumea muzicii, în anii 90, însă cariera muzicală nu a durat mult. A ales un alt drum: fotografia. Iar celebritatea sa a venit odată cu folosirea Instagramului.

image

 "Mi-am făcut cont de Instagram la sfatul prietenilor mei pentru a fi mai aproape de clienţi. Am postat câteva fotografii cu mine", a declarat acesta, iar utilizatorii au observat imediat că arată ca la 20 de ani. Nimic nu îi trădează adevărata vârstă.

În timp ce mulţi sunt de părere că genele sunt responsabile pentru aspectul său, alţii cred că secretul stă în locul în care trăieşte, pentru că Singapore oferă aer curat, medicamente bune şi produse de înaltă calitate. Pentru a pune capăt speculaţiilor, fotograful a dezvăluit cum îşi petrece ziua.  

Tan este de părere că eşti ceea ce mănânci şi că felul în care arăţi se datorează în proporţie de 70% alimentaţiei, iar restul de 30% sportului. De aceea consumă 6 ouă fierte la micul dejun, însă doar două gălbenuşuri, pentru că sunt bogate în colesterol, alături de un pahar cu lapte. Câteodată adaugă avocado sau fructe de pădure. Este un mod ideal de a începe ziua.  

image

În afară de ouă, din alimentaţie nu îi lipsesc orezul, legumele la grătar şi supa de peşte. Fotograful admite că are şi o slăbiciune, îngheţata, dar pe care o consumă doar în prima parte a zilei. Evită cafeaua, dar bea ceai şi multă apă. Nu fumează, nu consumă alcool şi mănâncă mereu salată la cină. 

Mai mult decât atât, Tan se antrenează de 3-4 ori pe săptămână, însă nu mai mult de 30 de minute. Şi încearcă să înoate în fiecare seară, timp de o oră.  

Poţi face doar ceea ce îţi place? Tan asta vrea: "Am încercat mai multe job-uri, însă m-am oprit la ceea ce îmi place. Iubesc oamenii, comunicarea şi fotografiile. Dacă faci ce nu îţi place, te vei simţi rău, iar sănătatea ta va avea de suferit".

Să fie acesta secretul tinereţii?  

Sursă: brightside.meRecente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg