Ce să faci pentru ca pielea să radieze!

1 74721 original jpg jpeg

Când te trezeşti şi nu ai niciun pic de machiaj pe faţă dar pielea radiază şi parcă-ţi zâmbeşte, atunci ai toate motivele să pleci de acasă simţindu-te foarte bine. Fericirea apare atunci când te uiţi în oglindă.

Pentru că nu toată lumea are timp pentru o rutină de machiaj dimineaţa,este necesar să se ţină cont de câteva sfaturi eficiente şi economice.

Iată care sunt sfaturile care te vor ajuta să ai pielea frumoasă şi strălucitoare fără machiaj:Spală-te cu apă rece

De îndată ce te trezeşti dimineaţa,trebuie să te speli cu apă rece,deoarece ajută la întinderea pielii. De asemenea,ajută la reducerea de roşeaţă şi ochi umflaţi,a ridurilor şi a liniilor fine de pe pielea feţei. Apa rece este revigorantă pe piele.

Termină duşul cu apă rece

Multe persoane îşi fac duşul dimineaţa cu apă caldă,deoarece ajută la întinerirea pielii şi este o modalitate foarte bună de relaxare. Cu toate acestea,după terminarea duşului cu apă caldă clăteşte-te cu apă rece. Aceasta va ajuta la micşorarea dimensiunii porilor de pe corp şi,de asemenea,este perfectă pentru păr,care va străluci mai tare.

Începe dimineaţa cu exerciţii

Se ştie că nu este bine să faci dimineaţa exerciţii fizice,dar,de fapt,sunt extrem de sănătoase pentru corp. Antrenamentul de dimineaţă ajută la stimularea circulaţiei sângelui,a energiei,relaxarea minţii şi arderea caloriilor. De asemenea,ajută la eliminarea toxinelor din organism,lăsând pielea strălucitoare şi fără imperfecţiuni.

Bea mai multă apă

Hidratarea organismului este cheia pentru o piele sănătoasă. Consumul suficient de apă poate contribui la ridicarea nivelului de apă în corp şi,de asemenea,păstrarea lui hidratat mai mult timp. Deshidratarea poate duce la uscarea pielii,apariţia ridurilor şi cearcănelor. În scopul de a trata toate afecţiunile pielii,ar trebui să se bea o cantitate mai mare de apă în fiecare zi.

Purtarea de culori deschise

Culorile pe care le purtăm ne influenţează viaţă. Aşadar,pentru ca fiecare zi să fie mai bună pentru tine,poartă haine de culori deschise. În special,în anumite zile ale lunii,când te simţi obosită şi fără chef,ar trebui să optezi pentru astfel de nuanţe pozitive. Acestea au un impact asupra personalităţii şi atrag energie pozitivă.

Poartă bijuterii

Multe femei cred că inelul sau pandativul preferat atrag energia pozitivă şi le aduc noroc. Cu toate acestea,se crede că bijuteriile nu au nicio legătură. Purtarea de bijuterii,împreună cu o ţinută frumoasă poate atrage toate privirile oamenilor din jurul tău.

Sursă+credit foto:www.boldsky.comRecente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg