Ce să mănânci pentru o piele frumoasă

1 68836 original jpg jpeg

Ai încercat tot felul de măşti pentru faţă, creme, loţiuni, dar tot ai probleme cu tenul? Specialiştii spun că pentru a avea o piele curată este important, înainte de toate, să adopţi o alimentaţie sănătoasă. Afla din acest articol ce să mănânci pentru o piele frumoasă.

Iată ce să mănânci pentru o piele frumoasă:

Bea cât mai multă apă pentru a avea o pilele frumoasa!

Organismul este format din 70% apă,iar pielea este organul prin care poţi elimina toxinele. Din acest motiv,trebuie să consumi minim 2 litri de apă pe zi. Totodată,bea apă cu lămâie. Lămâia ajută digestia,curăţă ficatul şi acţionează ca un agent natural de întărire a enzimelor ficatului. Mai mult decât atât,consumul a două pahare cu apă cu lămâie,în fiecare zi,te poate scăpa de acnee.

Mănâncă fructe verzi daca vreio pilele frumoasa

Dacă te lupţi cu acneea,include în meniul tău zilnic alimente naturale. Consumă varză,gulii,spanac,sub formă de sucuri sau piureuri,şi combină-le cu măr verde şi zeamă de lămâie. În felul acesta,te vei bucura de toate substanţele nutritive ale acestor legume. Dacă nu eşti fana sucurilor,conusumă castraveţi,fructe de pădure,ceapă,somon şi seminţe de chia. Totodată,renunţă la produsele industrializate.

Citeşte şi:

Ce foloseşti ca să ai o piele tânără la orice vârstă

De ce ai pielea uscată

Uită de lactate

Dacă brânza,iaurtul şi laptele fac parte din alimentaţia zilnică,consumă-le mai rar. Şi asta pentru că lactatele sunt foarte greu de digerat. Nutriţioniştii spun că există alte alimente care sunt asimilate uşor de organism şi bogate în calciu. Printre acestea se numără migdalele,seminţele de susan şi legumele verzi.

Liber la dulce

Dacă ţi-e poftă de ceva dulce,consumă ciocolată neagră,cu cât mai multă cacao. Aceasta conţine antioxidanţi care sunt benefici pentru piele. Aceştia reduc rugozitatea pielii şi o protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui.