Ce spune Megan Fox despre decizia fiului ei de a purta fuste în public: „A fost ţinta oamenilor răi, îngrozitori şi cruzi‟

2 megan fox 0 jpg jpeg

Acuzată că nu îşi creşte bine copiii, vedeta „Transformers‟, Megan Fox, le răspunde tuturor oamenilor care i-a criticat familia în mediul online, în special pe fiul ei cel mai mare, Noah, pentru identitatea de gen.

După despărţirea de Brian Austin Green, actriţa Megan Fox a fost preocupată în mod direct de educaţia celor trei copii ai săi, Noah (8 ani), Bodhi (7 ani) şi Journey (5 ani), deşi gurile rele au criticat-o aspru spunând că le oferă prea multă libertate şi că, în realitate, Brian ar fi cel care se ocupă mai mult de cei mici, în ciuda faptului că Megan apare ca „o mamă eroină‟ pe ecrane. Într-un interviu pentru InStyle, Fox s-a hotărât să le răspundă acestor persoane.

Întrebată constant pe reţelele de socializare unde îi sunt cei trei copii şi de ce nu apar niciodată în fotografii, alături de ea, Megan Fox s-a hotărât să le răspundă tuturor curioşilor: „Uneori trebuie că plec şi nu vreau ca aceştia să fie fotografiaţi de paparazzi, din acest motiv nu îi pozez şi nu vin cu mine pe peste tot. Unul dintre motivele pentru care sunt atât de protectoare este că fiul meu mai mare, Noah, a fost agresat în trecut pentru că purta rochii‟, a spus ea.

Noah, ţinta oamenilor răutăcioşi

În anul 2019, fiul cel mare al lui Megan Fox a luat decizia de a purta rochii în public. La acea vreme, Megan a declarat că Noah era „la modă‟ şi a specificat că ea îl lasă să îşi aleagă singur ţinutele pentru şcoală: „Uneori se îmbracă singur şi îi place să poarte rochii. Eu îl trimit la o şcoală cu adevărat liberă, hippie, dar chiar şi acolo mai are câţiva colegi mici care sunt de părere că băieţii nu trebuie să poarte rochii sau că nu trebuie să poarte roz‟, spunea Megan pe atunci.

La doi ani distanţă de la această declaraţie, Megan a subliniat că, de atunci, Noah a fost „ţinta oamenilor răi, îngrozitori şi cruzi‟, din cauza faptului că el poartă hainele pe care şi le doreşte: „Nu vreau să fie nevoit să citească vreodată asta, pentru că elevii de la şcoala lui vor spune că băieţii nu poartă rochii‟.

Ce sfat îi dă Megan Fox fiului său?

În timpul interviului, Megan a declarat că „încearcă să-l înveţe să aibă încredere în ceea ce face, indiferent de ce spune altcineva‟ şi sfatul pare să funcţioneze pentru Noah, care preferă acest tip de vestimentaţie. Într-o zi când a purtat o rochie la şcoală, Fox l-a întrebat „Cum a fost? A avut vreunul dintre prietenii de la şcoală ceva spus?‟, iar Noah i-a răspuns: „Toţi băieţii au râs când am intrat, dar nu-mi pasă, ador rochiile prea mult‟.

Şi tatăl copiilor, Brian Austin Green, este de acord cu vestimentaţia lui Noah. Acesta a declarat în anul 2017 că îl învaţă pe Noah să nu asculte de cei din jur: „Am auzit de la unii oameni că nu sunt de acord cu el pentru că poartă rochii. I-am spus să nu îi pese. Dacă vrea să poarte rochii, atunci să poarte. Dacă sunt rochii sau ochelari de protecţie sau papuci sau orice altceva, este viaţa lui. Nu sunt hainele mele. Nu face rău nimănui dacă poartă o rochie. Dacă vrea să o poarte, bravo lui‟, spus Brian, pentru Hollywood Pipeline.

În timpul unui interviu acordat recent, Fox a început să plângă când a fost întrebată despre copiii ei. Actriţa a spus că în momentele în care priveşte fotografii vechi cu cei mici sau se gândeşte la ei, începe să plângă: „Sunt singură că o mulţime de mame sunt aşa, este greu să îi priveşti crescând atât de repede. Chiar mă lupt foarte mult cu asta. Plâng mereu. Telefonul meu îmi trimite amintiri cu ei când erau mai mici şi este greu să îi priveşti…Este dureros să iubeşti pe cineva atât de mult‟, a spus Fox, pentru Today.

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg