Ce tendinţe în frumuseţe vor domina anul 2021? Sunt influenţate de pandemie

3 shutterstock 1543602920 jpg jpeg

După un an cu adevărat tumultos, nici ritualul de înfrumuseţare al multora n-a fost imun la efectele lui, întrucât saloanele s-au închis o vreme, am fost nevoiţi să devenim proprii coafori şi esteticieni. După multe măşti de faţă făcute în casă, am învăţat să ne asimilăm obiceiul înfrumuseţării la domiciliu, care va lăsa urme în tendinţele în materie de frumuseţe din anii care vor urma.

Suntem plini de speranţă pentru 2021, un an în care cunoştinţele noastre în materie de frumuseţe se află la un nivel ridicat. Chiar dacă anul 2020 a fost rezervat întâlnirilor virtuale în pijamale, ne aşteaptă începutul unui an cu tendinţe noi. Produsele speciale pentru combaterea acneei provocată de purtarea măştilor de protecţie şi tratamentele pe bază de plante dedicate pielii şi părului sunt doar câteva dintre tendinţele prognozate în materie de frumuseţe ale anului care urmează.

Transparentizarea ingredientelor

Mărcile de îngrijire a pielii care promovează transparenţa ingredientelor câştigă popularitate. Consumatorii doresc să ştie ce conţin produsele lor. Această presiune adăugată a determinat companiile să se orienteze către formule mai durabile.

Produsele pentru combaterea acneei de mască

Pielea feţei este mai predispusă la iritaţii sau acneea dacă porţi masca de protecţie. Cum masca va mai fi necesară o vreme, în anul care urmează vor continua să fie la mare căutare produsele pentru combaterea problemelor tenului: spray-uri liniştitoare, măşti de faţă cu oxid de zinc, măşti făcute pentru a atenua urmările purtării măştii de protecţie.

Sănătatea microbiomului

Sănătatea microbiomului a fost un cuvânt cheie în industria frumuseţii de ani buni, dar specialiştii spun că îngrijirea probiotică a pielii va fi o tendinţă şi în anii următori. Îngrijirea pielii cu produse care combină probiotice şi prebiotice (adică sinbiotice) pentru a echilibra mai eficient microbiomul pielii va fi o tendinţă importantă anul viitor.

Produsele de îngrijire a pielii pe bază de plante

Unele dintre cele mai populare şi mai căutate ingrediente din produsele de îngrijire au fost gotu kola, ghimbir şi flori de hamamelis, de aceea se aşteaptă ca îngrijirea pe bază de plante să aibă o creştere majoră în anul 2021. Până de curând, îngrijirea pielii cu produse pe bază de plante era considerată nişă, dar creşte interesul pentru produsele de origine vegetală.

Procedurile cosmetice pentru a arăta bine în mediul online

Săptămânile în care ne-am întâlnit doar prin apeluri video au crescut interesul multora de a căuta produsele şi produrile de înfrumuseţare care să-i facă să arate cât mai bine. Cele mai căutate proceduri vor fi cele care combat probleme precum ridurile şi cearcănele. Deja există o creştere a cererilor de tratamente pentru zona ochilor, cea mai populară fiind blefaroplastia pleoapei inferioare pentru a reduce pungile de sub ochi.

FOTO: ShuterstockRecente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg