Ce trebuie să ştii înainte de a face o operaţie de micşorare a sânilor

1 75934 original jpg jpeg

În ultimii ani, din ce în ce mai multe femei apelează la micşorarea sânilor pentru a scăpa de complexe. Puţine se gândesc, însă, la aspectele negative care pot interveni după această procedură. Iată care sunt riscurile postoperatorii!

Nu poţi alăpta

Puţine fete foarte tinere care vor să scape de complexe printr-o operaţie de micşorare a sânilor, se gândesc la viitor, la faptul că într-o zi vor avea copii şi vor dori să le ofere lapte matern. Alăptarea poate devini dificilă din cauza acestei operaţii, dar nu este imposibilă. Când a început să fie la modă această operaţie, medicii interziceau alăptarea, însă tehnica de intervenţie a evoluat de-a lungul anilor şi astfel femeile pot face asta. Cu toate acestea, 18% dintre femei se plâng că nu pot alăpta şi în cele din urmă nu mai încearcă.

Pot apărea probleme de ordin estetic

După un an de la operaţie, unele femei constă că mameloanele sunt poziţionate mai sus decât ar trebui. Astfel, una din 20 de femei trebuie să sufere o a doua intervenţie pentru a rezolva această problemă. De aceea, este important ca înainte de operaţie să discuţi cu medicul estetician şi să-l rogi să-ţi dezvăluie toate riscurile postoperatorii.

Cicatricele pot fi mai grave decât crezi

După operaţie trebuie să fii mereu atentă la ce model de sutien îţi cumperi pentru a acoperi perfect cicatricele care rămân după operaţia de micşorare a sânilor. Din cauza acestora, te poţi simţi mai complexată decât înainte de operaţie.

Recuperarea este importantă

Dacă medicul ţi-a recomandat să stai în pat o săptămână, iar tu ai ieşit cu prietenele în oraş după 2 zile de la intervenţie, atunci să nu fi surprinsă dacă apar probleme. Permite-i corpului să se vindece, pentru că, în caz contrar, recuperarea poate dura mai mult decât ar trebui.

Sursa foto: premere.roRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg