Ce trebuie să ştii înainte să te vopseşti

1 73119 original jpg jpeg

Te-ai plictisit de culoarea părului tău şi vrei să faci o schimbare vopsindu-te? Înainte de a-ţi cumpăra vopseaua şi de a te apuca de treabă, este bine să ştii câteva lucruri.

Gândeşte-te la sănătatea părului

În primul rând,ia în considerare starea de sănătate a podoabei capilare. Vopseauava sta mai mult pe firele de păr şi va arăta mai bine pe părul neted şi sănătos. Dacă este fragil,culoarea nu va ieşi la fel de bine ca pe ambalaj şi îţi poate deteriora părul. Prin urmare,înainte de a te vopsi fă-ţi un tratament de netezire şi regenerare a părului. Dacă nu vrei să cheltuieşti mult,poţi să-ţi faci câteva măşti cu ulei de măsline şi ou sau cu avocado şi miere.

Părul îşi modifică textura

Nu uita că,odată colorat părul textura lui se va schimba temporar. Acest lucru poate fi din cauza substanţelor chimice care se găsesc în vopsea.

Ţine cont de sfaturile unui stilist

Chiar dacă ai o anumită culoare în minte,este bine să consulţi un stilist cu privire la ce nuanţă te-ar avantaja. După ce stilistul te-a îndrumat,indicat este să nu-ţi vopseşti singură părul. Chiar dacă este mult mai scump să ţi-l faci la salon,cel puţin vei fi sigură că te vei obţine nuanţa pe care ţi-o doreşti.

Alege nuanţa potrivită

Când vine vorba de colorarea părului,există nuanţe nenumărate în acelaşi spectru de culori. Deci,dacă vrei să mergi pentru maro,pentru a alege o nuanţă de maro care să se potrivească cu textura părului şi culoarea pielii cere ajutorul unui stilist.

Fă-ţi un test de alergie

După ce ai selectat culoarea potrivită ţie,este momentul să-ţi vopseşti părul. Înainte de a face asta,este important să faci testul de alergie.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg