Ce uleiuri parfumate te fac frumoasă

1 62956 original jpg jpeg

Uleiurile hrănesc şi-ţi hidratează intens pielea, atenuează ridurile şi previn apariţia vergeturilor. Descoperă beneficiile lor, precum şi cele mai potrivite modalităţi de folosire în tratamentele cosmetice.

Uleiul de struguri-Ideal pentru pielea uscată

Uleiul din sâmburi de struguri este un ulei astringent şi poate fi folosit cu succes pentru tonifierea şi curăţarea pielii. Cu o consistenţă lejeră,fără să lase pielea grasă,este ideal pentru tratarea tenului acneic. Datorită conţinutului bogat în antioxidanţi,este indicat şi pentru a prevenii îmbătrânirea prematură a pielii. După ce ai ieşit de la baie masează-ţi întregul corp cu ulei din sâmburi de struguri,insistând pe mâini şi pe picioare. Tratamentul se face patru săptămâni la rând,mai ales în perioadele friguroase.Uleiul de cocos – bun pentru păr

Deşi are o consistenţă bogată şi foarte grasă,uleiul de cocos este absorbit rapid în piele,fiind ideal pentru tratarea pielii foarte uscate şi în special pentru zone precum coate,calcâie şi genunchi. Uleiul de cocos este un bun aliat al femeilor însărcinate,deoarece ajută la prevenirea apariţiei vergeturilor. Pune în palmă câteva linguriţe de ulei,masează-ţi scalpul şi întinde apoi pe toată lungimea firului de păr,aşteaptă timp de 15 minute să acţioneze,apoi spală-te pe cap. Acest tratament poate fi folosit o dată pe săptămână.

Bogat în vitamina E,uleiul de susan este ideal pentru îngrijirea pielii,deoarece este foarte hidratant. De asemenea,are un puternic efect antioxidant. Deşi este gras şi dens,uleiul de susan este absorbit în totalitate de piele,în special în asociere cu un masaj intens. Prepară-ţi o soluţie din trei linguri de ceară de albine,o linguriţă de lanolină,o jumătate de ceşcuţă de ulei de susan,o linguriţă de ulei de cocos,o linguriţă de miere şi 10 picături de ulei esenţial de lămâie. Ingredientele,cu excepţia uleiurilor esenţiale,se amestecă şi se încălzesc pe aragaz la foc mic. Se adaugă şi restul ingredientelor şi se lasă la răcit. Unge pielea mâinilor cu acest amestec de două ori pe zi,dimineaţa şi seara.

Uleiul de migdale se numără printre cele mai folosite tipuri de uleiuri în industria frumuseţii. Conţine vitamina E şi numeroşi nutrienţi ce hrănesc pielea,având în acelaşi timp o formulă foarte lejera,ce permite aplicarea atât pe corp,cât şi pe faţă. Adaugă în uleiul de migdale câteva picături de uleiuri esenţiale,precum lavandă,santal sau rosmarin şi masează-ţi corpul. Poţi folosi uleiul astfel aromat nu numai pentru masaj,dar şi după baie,ca pe un ulei de corp ce se aplică pe pielea udă.



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg