Ce valabilitate au produsele cosmetice

1 59150 original jpg jpeg

De-a lungul anilor, noi, femeile, tindem să adunăm o veritabilă colecţie de produse cosmetice, de la fonduri de ten, corector, pudre până la rujuri, oje şi glossuri.

Şi cum toate acestea au o dată de valabilitate,ele trebuie păstrate în anumite condiţii şi până la un moment dat.Ideal ar fi să achiziţionăm doar strictul necesar,însă natura feminină şi marketingul targetat ne fac să umplem mai multe portfarduri cu sute de produse. Mai jos avem un mic ghid care te va ajuta să-ţi faci curăţenie în produsele de machiaj:

1. Fondul de ten,corectorul şi iluminatorultrebuie consumate în 10-12 luni de la deschidere. Calitatea produselor de acest gen,cu o formulă lichidă,poate fi influenţată şi de condiţiile în care sunt ţinute. Astfel,fondul de ten se păstrează la temperatura camerei,departe de umezeală şi de razele soarelui şi poate fi folosit până la 12 luni de la deschidere. Dacă soluţiile lichide încep să-şi piardă din pigmenţi,este cazul să le arunci.

2. Pudra şi blushurilepot fi păstrate chiar şi doi ani de la deschidere,în condiţiile în care le ferim de umezeală! Pudrele sunt printre produsele cele mai longevive,datorită formulelor şi a texturii. Calitatea pudrei va depinde şi de pensula folosită! O pensulă curată nu va introduce microbi sau contaminanţi în produs.

3. Fardul de pleoapecompact are o durată de viaţă de 3 ani,de aceea,investiţia într-o trusă cu diverse culori şi texturi va fi una înţeleaptă!Citeşte continuarea articolului AICI.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg