Ce vârstă avea Elon Musk când mama lui şi-a dat seama că este un geniu

1 elon musk jpg jpeg

Elon Musk este cunoscut în întreaga lume pentru creaţiile sale, dar nici mama lui, Maye Musk, nu se lasă mai prejos! Fostul model a lucrat ani de zile pentru multe reviste de succes din lume şi se ridică la standardele fiului său. Iată ce a avut de spus despre copilăria lui Elon!

Maye Musk, acum în vârstă de 73 de ani, este cunoscută în lumea modellingului - cu trăsăturile fine, Maye a cucerit mulţi producători importanţi din lumea modei, a apărut într-un videoclip al cântăreţei Beyonce şi a fost imaginea multor campanii cunoscute, din America.

2 maye musk 2 jpg jpeg

Maye nu este doar o femeie frumoasă, ea este şi o mamă excepţională, care a dat naştere la trei copii. Dintre cei trei, cel mai cunoscut este Elon Musk, CEO-ul Tesla şi Space X. Cei doi au apărut, de curând într-o emisiune, unde Maye a vorbit despre cum era Elon în copilărie. Înainte ca Maye să răspundă, Elon a spus în faţa publicului: „Eram la fel ca acum, dar mai mic‟, a răspuns acesta zâmbind.

De ce s-a temut Maye Musk cel mai mult

Când Elon şi-a întrebat mama dacă îşi aminteşte de primul joc video pe care l-a creat, ea a spus: „Da, îmi amintesc că te-au plătit cu 500 de dolari pentru el, dar tu erai prea tânăr pentru a-ţi deschide un cont bancar. Aşa că a trebuit să deschid unul pentru tine. Ai transformat acel joc video despre spaţiu în realitate‟, a spus Maye.

Maye, care acum este şi dietetician, presimţea că Elon va fi un geniu încă de la vârsta de 3 ani, dar mereu se temea pentru că nu ştia dacă fiul ei va continua să facă lucruri grozave ca adult: „Pentru că multe genii ajung într-un subsol, ei ajung să nu mai aplice ceea ce ştiu‟, a spus modelul.

Cu ce se ocupă fraţii lui Elon Musk

Totodată, Maye a vorbit cu mândrie şi despre ceilalţi doi copii ai săi - Kimbal este bucătar şi fondatorul unei ferme bio: „Eu nu sunt un bucătar extraordinar, aşa că de aceea el are restaurante. Are grădini de legume şi de fructe şi le împarte copiilor din şcoli defavorizate, deoarece cei mici ar trebui să aibă întotdeuna legume şi fructe sănătoase‟, a spus Maye. Pe de altă parte, Tosca, este un regizor sud-african: „Pur şi simplu i-a plăcut fiecare film pe care l-a văzut, îşi amintea orice detaliu din film şi a vrut să intre în această afacere, lucru pe care l-am încurajat mult, desigur‟, a declarat modelul pentru emisiunea CBS This Morning.

Maye Musk, frumuseţe moştenită de la mama sa

Maye arată minunat la vârsta de 73 de ani şi îi mulţumeşte mamei sale pentru asta: „Nu a avut niciodată probleme cu vârsta, nu a vorbit niciodată despre riduri sau despre îmbătrânire. În schimb, a fost întotdeauna pozitivă, învăţa mereu. Ea a îndemnat femeile să-şi schimbe mentalitatea despre îmbrătrânire şi a oferit un sfat pentru oricine simte efectele timpului. Dacă cineva te face să te simţi prost cu vârsta ta, spune-i la revedere! Nu ai nevoie de acea persoană în viaţa ta‟, a spus Maye.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg