Ce vedete au ales să nu mai mănânce nimic de origine animală şi ce le-a determinat s-o facă?

1 49402 original jpg jpeg

Unele celebrităţi se îngrijesc să arate cât mai bine, altele de protejarea drepturilor animalelor, de conservarea mediului sau vor doar să încerce ceva nou. Toate au ceva în comun: caută să renunţe la consumul de carne şi să testeze alte variante.

Evitarea produselor de origine animală, de la carne la lactate, îi ajută pe mulţi să aibă o talie mai subţire. Experţii descoperă că tendinţa este extrem de benefică şi pentru planetă, bunăstarea animalelor şi chiar îmbunătăţirea sănătăţii umane în general. Cei care mănâncă mai mult fructe şi legume decât alimente de origine animală au un risc de mortalitate cu 15% mai mic.

Multe vedete au înţeles de mult timp acest lucru. Nu numai că arată grozav, dar aceste celebrităţi nu se pot opri să vorbească despre modul în care dieta îi ajută să se simtă energici şi să se concentreze mai bine. Vegane sau vegetariene, vedetele aleg acum mâncarea pe bază de plante în locul alimentelor cu origine animală. Descoperă ce staruri au ales să-şi schimbe dieta şi să se concentreze mai mult pe consumul de legume. Unele dintre ele au luat această decizie din motive mai puţin ştiute.

Kate Winslet

Cu toate că actriţa Kate Winslet nu este vegană, ci doar vegetariană, crede că cel mai bun mod de a rămâne frumoasă, sănătoasă şi tânără este să bei sucuri verzi. Cantitatea enormă de nutrienţi pe care o conţin sunt benefice în acest sens. De aceea, frigiderul ei este plin de alimente verzi, cu frunze şi legume. În trecut, a menţionat într-un interviu că a fost distractiv să-şi schimbe dieta. Ea consideră aceste tipuri de limitări îi dau ocazia de a deveni puţin mai creativă atunci când vine vorba de mâncare.

Samuel L. Jackson

Cunoscutul actor Samuel L. Jackson a devenit şi-a dezvăluit motivaţia de a urma un regim vegan acum câţiva ani. A făcut schimbarea din cauza unei probleme medicale grave. A avut un cheag de sânge care i-a pus viaţa în pericol, iar medicul său i-a recomandat un stil de viaţă fără carne şi fără lactate care îi creşte şansele de a rămâne în viaţă. La început, a spus că a slăbit atât de mult încât apropiaţii au crezut că e pe cale să moară. Jackson susţine că a slăbit, i-a scăzut tensiunea arterială, i-a scăzut nivelul de colesterol şi indicele de masă corporală. Pentru că i s-a cerut să se îngraşe pentru filmul „Tarzan”, actorul a trebuit să renunţe la regimul strict pentru o vreme, dar asta nu înseamnă că mănâncă la fiecare masă carne. „Am mese proteice de două până la trei ori pe săptămână şi mănânc vegetarian celelalte patru zile”, a declarat el.

Woody Harrelson

Actorul Woody Harrelson este vegan. În 2020 a jucat în „Kiss the Ground”, un documentar despre schimbările climatice şi efectele agriculturii animale asupra solului. Scopul documentarului a fost de a creşte gradul de conştientizare cu privire la faptul că modul în care ne hrănim ar putea contribui la inversarea acestor daune. Atunci şi-a dat seama actrorul cât de mult afectează lumea preferinţa oamenilor pentru alimentele vegetale şi renunţarea la cele de origine animală, mai ales la carne, care presupune ca unele animale să fie crescute în condiţii îngrozitoare. De aceea a ales să renunţe cu totul la alimentele de origine animală.

Alec Baldwin

Drumul spre o lume mai bună începe prin alegerea mâncării potrivite. Actorul consideră Alec Baldwin a ajuns şi el la concluzia că stilul de viaţă vegan poate aduce îmbunătăţiri mari mediului. A fost un motiv suficient pentru a elimina din alimentaţia lui tot felul de alimente de origine animală şi le-a înlocuit cu fructe şi legume.

Brad Pitt

În timpul unui interviu, actorul american a spus că susţine dieta vegană pe care el însuşi a adoptat-o. În opinia sa, veganismul este un stil de viaţă care poate fi adoptat de toată lumea. Acum i se pare foarte ciudat să vadă oameni consumând alimente de origine animală, ca peştii, care, spune el, îţi pot da şi o respiraţie urât mirositoare.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg