Cei mai bogaţi copii şi tineri ai lumii. Cum şi-au obţinut averile colosale?

1 euro 1605659 1280 jpg jpeg

În copilărie, unii dintre noi ne jucam afară sau urmăream emisiuni televizate. Alţi copii au un program cu totul diferit, sunt talentaţi, norocoşi şi bogaţi.

În timp ce majoritatea copiilor şi tinerilor aşteaptă de la părinţi să plătească totul pentru ei, unii au proprii lor bani sau nişte moşteniri care îi vor ajuta în viitor să ia un start bun în viaţă. Este cazul lui Abigail Breslin, una dintre vedetele copii care au încântat lumea cu talentul ei. Prima ei apariţie la TV a avut loc pe când avea vârsta de 3 ani. Juca într-o reclamă la jucării şi de atunci a primit roluri în multe pelicule. Cea mai mare realizare a sa a fost rolul ei din filmul „Little Miss Sunshine” din anul 2006, pentru care a fost nominalizată la Oscar. Ea este, până în prezent, una dintre cele mai tinere actriţe care a fost nominalizată vreodată la un Oscar. A compus şi o serie de melodii, a scris o carte intitulată „This May Sound Crazy”. În prezent, averea ei este estimată la 16 milioane de dolari. Descoperă ce alţi copii şi tineri din lume se pot lăuda cu averi mai mari decât a ei!

Prinţul George

Născut în anul 2013, prinţul George Alexander Louis a ajuns pe lista celor mai bogaţi copii din lume. La doar vârsta de 6 ani, avea deja o avere la care mulţi dintre noi nici nu putem visa. Este fiul prinţului William şi al ducesei de Cambridge, Catherine. De asemenea, este al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl şi bunicul său. Averea sa este estimată la 3,6 miliarde de dolari.

Prinţul Moulay Hassan

Un alt prinţ, de data aceasta un moştenitor al Marocului, Moulay Hassan s-a născut în anul 2013. A făcut senzaţie pe internet după ce a participat la summit-ul One Planet cu tatăl său pe când avea 14 ani. El a fost cel mai tânăr prinţ care a participat la eveniment. În viitor, nu se va baza numai pe averea sa, ci doreşte să studieze aviaţia după absolvirea şcolii. Hassan are o avere estimată la 1 miliard de dolari, care va creşte rapid după ce va moşteni tronul Marocului.

Dannielynn Hope Marshall Birkhead

Născută în 2006, Dannielynn este singurul copil supravieţuitor al regretatei sale mame, Anna Nicole Smith. La momentul naşterii ei, fratele ei vitreg se stingea din viaţă. Atunci, a fost deschis un dosar penal cu privire la mai multe persoane care pretindeau că sunt tatăl ei. La cinci luni de la naştere, mama ei a murit din cauza unei supradoze de medicamente şi custodia i s-a acordat tatălui ei biologic dovedit în urma unor teste ADN, fotograful Larry Birkhead. Micuţa ei avere nu a venit din faptul că a fost în lumina reflectoarelor din cauza unei lungi lupte pentru paternitate. În schimb, a venit atunci când tatăl ei biologic a dorit să deţină proprietatea mamei sale. Acest lucru a făcut-o una dintre cele mai tinere milionare din lume. La vârsta de 6 ani, a păşit pe urmele mamei sale şi a lucrat ca model. A apărut în numeroase emisiuni şi talk-show-uri. Averea ei este estimată la 10 milioane de dolari. Cea mai mare parte a acesteia provine de la moşia care i-a revenit în urma decesului mamei.

Nick D’Aloisio

Avea numai 15 ani, când a creat aplicaţia Summly. Aceasta condensează articolele de ştiri recente într-un format care poate fi citit rapid şi uşor. Doi ani mai târziu, aplicaţia a fost cumpărată de Yahoo pentru 30 de milioane de dolari, făcând din Nick D’Aloisio unul dintre cei mai tineri milionari din lume. După ce a vândut designul aplicaţiei, Nick a fost angajat manager de produs al Yahoo News Digest şi a câştigat premiul Apple Design. În ciuda faptului că, la vârsta de doar 17 ani, avea suficienţi bani pentru a nu fi nevoit să lucreze, Nick a preferat să studieze Informatica şi Filosofia la Universitatea Oxford. În timpul acestor studii, a început să lucreze ca antreprenor şi a anunţat lansarea unui nou proiect, care a strâns deja 30 de milioane în investiţii. Valoarea averii actuale este de 30 de milioane, dar, cu siguranţă, acest lucru se va schimba rapid după lansarea viitoarelor lui proiecte.



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg