Cei mai norocoşi oameni din lume. Au supravieţuit unor accidente incredibile şi au câştigat sume fabuloase la loterie

1 klee 1949981 1280 jpg jpeg

Viaţa este plină de suişuri şi coborâşuri. Pe unii destinul îi aduce în situaţii de necrezut, la limita dintre viaţă şi moarte, pentru ca apoi să le ofere câştiguri la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Sunt oameni care joacă la loterie o viaţă întreagă şi nu reuşesc să câştige nimic. Nu este cazul americancei Joan R. Ginther. Ea a câştigat la o loterie nu o dată, ci de patru ori. De fiecare dată au fost sume mari. Viaţa ei s-a schimbat când a câştigat pentru prima oară nu mai puţin de 5,4 milioane de dolari. A continuat să joace şi a avut surpriza de a mai primi 2 milioane de dolari, 10 ani mai târziu, apoi 3, respectiv 10 milioane dolari. Nu este însă nici pe departe cea mai norocoasă persoană din lume. Descoperă poveştile unora dintre oamenii cei mai încercaţi de viaţă, care au supravieţuit pentru a ajunge să se bucure de câştiguri fantastice la loterie!

Vesna Vulović, singura supravieţuitoare a unei căderi de la înălţime fără paraşută

Ea deţine recordul mondial Guinness pentru faptul că a supravieţuit unei căderi de la o înălţime de 10.160 metri, mai înaltă decât înălţimea Muntelui Everest, fără paraşută.

S-a întâmplat în ianuarie 1972. Vesna, în vârstă de 22 de ani, se afla la bordul zborului JAT Flight 367, ca însoţitoare de bord. Avionul zbura de la Stockholm la Belgrad şi trebuia să facă două escale, la Copenhaga şi la Zagreb. Avionul a ajuns în siguranţă la Copenhaga, unde a a fost schimbat cu altul din care făcea parte şi Vesna.

În timp ce avionul zbura deasupra Cehoslovaciei, o bombă a explodat în portbagaj, avariind avionul. Interiorul avionului s-a depresurizat şi aproape toate cele 28 de persoane aflate la bord au fost împinse în afara avionului.

O succesiune de evenimente miraculoase i-a permis fetei să devină singurul supravieţuitor şi singura persoană care a rămas în viaţă vreodată în urma unei căderi de la înălţime, fără o paraşută.

Arunci când bomba a explodat, ea a fost lovită de un cărucior cu alimente care a prins-o în spatele avionului. Acest lucru a împiedicat-o să fie scoasă din avion ca restul echipajului şi pasagerilor. Apoi, fuselajul în care era prinsă, a căzut într-o zonă împădurită, la marginea unui munte, ceea ce a ajutat la amortizarea căderii. Mai mult, zăpada proaspăt depusă în acea zonă a redus şi mai mult impactul căderii. Vesna suferea de tensiune arterială foarte scăzută. A minţit la interviul său de angajare, pentru a obţine locul de muncă, şi înainte de examenul medical a băut o cantitate mare de cafea. Tocmai această afecţiune a ei a făcut ca inima ei să fie protejată în timpul impactului.

Un localnic ceh a văzut cele întâmplate şi a ajuns rapid la locul prăbuşirii. Din fericire, era un fost medic care activase în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Vesna era în viaţă şi ţipa de durere când a găsit-o. Suerise o fractură de craniu şi avea trei vertebre fracturate. De asemenea, avea ambele picioare şi mai multe coaste rupte, plus bazinul afectat serios. Ar fi murit dacă nu ar fi fost medicul care a stabalizat-o şi a menţinut-o în viaţă până a fost dusă de urgenţă la spital. Ea a susţinut că nu-şi aminteşte momentul prăbuşirii, deci nu a avut nicio problemă în a continua să zboare, dar i s-a dat o slujbă de birou. A trăit până la vârsta de 66 de ani.

Frane Selak, cel mai norocos bărbat din lume

Croatul Frane Selak a păcălit moartea nu o dată, nici de două ori, ci de şapte ori la rând. Peripeţiile au început din ianuarie 1962, când trenul în care călătorea a deraiat şi s-a prăbuşit într-un râu îngheţat. Martorii accidentului l-au tras la ţărm, dar alţi 17 pasageri s-au înecat atunci. Selak suferise o ruptură a braţului şi o hipotermie.

Un an mai târziu, în timpul primei şi singureo sale călătorii cu avionul, Frane a fost aruncat dintr-o uşă defectă a avionului şi a aterizat pe o căpiţă de fân. Avionul s-a prăbuşit, ucigând 19 persoane. După alţi trei ani, un autobuz în care se afla a alunecat de pe şosea, într-un râu, înecând patru pasageri. El a înotat până la ţărm, alegându-se cu doar câteva tăieturi şi vânătăi. A patra oară, viaţa i-a fost pusă în pericol când încerca să-l înveţe pe fiul său mai mic cum să ţină o armă. Nu şi-a dat seama că a siguranţa a fost dezactivată accidental şi s-a împuşcat singur, în zona testiculelor care au fost îndepărtate. Din fericire, neatenţia nu l-a costat viaţa.

Între anii 1970 şi 1973 a fost implicat în accidente în care maşina sa a luat foc. În afară de pierderea podoabei capilare, Selak n-a avut de suferit deloc din punct de vedere fizic. Au urmat un accident de autobuz în Zagreb şi o coliziune frontală dintre maşina în care se afla şi un camion, pe o curbă montană.

S-a dovedit norocos din nou în anul 2003, la două zile de la a 73-a aniversare, când a câştigat uluitoarea sumă de 1,1 milioane de dolari la Loteria Naţională Croată. A cumpărat două case şi o barcă, apoi a ridicat o capelă mică pentru a mulţumi Domnului pentru toată averea sa.

Tsutomu Yamaguchi a rămas în viaţă după două atacuri nucleare

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, japonezul Tsutomu era unul dintre angajaţii din industria grea. Se afla în timpul unei vizite de lucru la Hiroshima când a fost lansată prima bombă nucleară asupra oraşului, în anul 1945. Cu toate că a fost rănit în urma exploziei, el a reuşit cumva să supravieţuiască. S-a întors la familia lui, la Nagasaki, şi a început să lucreze pe 9 august, ziua în care s-a produs al doilea atac nuclear. A supravieţuit ca prin minune şi în urma acestuia.

Mai târziu, Yamaguchi a devenit un susţinător al dezarmării nucleare. În martie 2009, Japonia l-a recunoscut oficial ca supravieţuitor al ambelor explozii. Acum este singura persoană recunoscută oficial ca supravieţuitoare a două explozii cu bombe nucleare. Yamaguchi a trăit până la vârsta de 93 de ani. A încetat din viaţă în ianuarie 2010, chiar în casa sa din Nagasaki.

Bill Morgan a supravieţuit unui accident grav şi a avut parte de 2 lozuri câştigătoare

În orice moment se pot petrece accidente. O ştie bine australianul Bill Morgan care a fost zdrobit, atunci când maşina sa s-a cicnit de un camion. Timp de mai bine de 14 minute a fost mort, dar a reuşit cumva să supravieţuiască. A stat 12 zile în comă, apoi şi-a revenit.

Pentru a sărbători noua lui viaţă, a cumpărat un loz care s-a dovedit a fi câştigător. A primit o maşină de 27.000 de dolari. Pentru a recrea momentul câştigării fabuloasei sume, un post local de ştiri i-a spus să răzuiască încă un loz în faţa camerelor de luat vederi. Toţi au rămas surprinşi să vadă că şi acel loz era câştigător. Bill Morgan adăugase la câştigul iniţial unul de nu mai puţin de 250.000 de dolari.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg