Cele mai eficiente remedii împotriva cearcănelor

1 74278 original jpg jpeg

Atât femeile, cât şi bărbaţii se pot confrunta cu cearcăne. Chiar dacă ele nu reprezintă o problemă gravă a pielii, ne fac să părem obosiţi, epuizaţi, nesănătoşi şi mai în vârstă. Însă, putem scăpa cu uşurinţă de cercurile întunecate şi inestetice de sub ochi, folosindu-ne de ingredientele din bucătărie.

Unele dintre principalele cauze care stau în spatele formării cercurilor întunecate sunt ereditatea,îmbătrânirea,pieleauscată,plânsul,statul în faţa calculatorului prea mult timp,stresul mental sau fizic,lipsa somnului şi alimentaţia nesănătoasă.

Remediile împotriva cearcănelor sunt:Sucul de lămâie

Vitamina C prezentă în sucul de lămâie ajută la îndepărtarea cercurilor întunecate de sub ochi,datorită proprietăţilor sale de luminare a pielii. Pune pe o dischetă de bumbac suc de lămâie şi aplic-o pe zona din jurul ochilor. Las-o să acţioneze 10 minute şi apoi clăteşte. Repetă tratamentul zilnic,timp de câteva  săptămâni.

Info:Dacă sucul de lămâie provoacă senzaţie de arsură,clăteşte imediat cu apă.

Citeşte şi:Cum stimulezi colagenul în mod natural

Uleiul de nucă de cocos

Datorită calităţii sale de hidratare,uleiul de nucă de cocos previne ridurile şi liniile fine din jurul ochilor. În plus,lasă pielea catifelată. Tot ce trebuie să faci este să aplici ulei de nucă de cocos extravirgin direct pe zona de sub ochi. Masează uşor cu mişcări circulare şi lasă-l să acţioneze câteva ore,apoi clăteşte. Repetă de două sau de trei ori pe zi,timp de câteva luni sau până când eşti mulţumită de rezultate.

Castravetele

Are proprietăţi astringente şi de înălbire a pielii,care ajută la eliminarea culorii închise de sub ochi. În plus,castravetele are efect relaxant şi revigorant. Taie un castravete proaspăt în felii groase şi pune-le la răcit în frigider 30 de minute. Apoi,pune câte o felie pe fiecare ochi şi lasă-le să acţioneze 10 minute. Clăteşte cu apă rece. Repetă tratamentul de două ori pe zi,timp de o săptămână.

Citeşte şi:Scapă rapid de punctele negre cu aceste două măşti!

Plicuri de ceai

Cafeina şi antioxidanţii prezenţi în ceai sunt foarte buni în scăderea cercurilor întunecate,precum şi în relaxarea muşchilor oculari prin eliberarea tensiunii,care provoacă mâncărimi şi senzaţie de arsură. Răceşte două plicuri de ceai verde sau negru (folosite) în frigider şi lasă-le aproximativ o jumătate de oră. Pune un plic de ceai peste fiecare ochi şi lasă-le să acţioneze 10-15 minute. Îndepărtează-le şi clăteşte-te pe faţă cu apă rece. Repetă de două sau de trei ori pe zi. Ai grijă să nu-ţi intre ceai în ochi.

Credit foto:www.thefitindian.com



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg