Cele mai populare tratamente din lume împotriva celulitei

1 73205 original jpg jpeg

Dacă vrei să ţii sub control celulita, probabil, ai nevoie de un tratament, care să te ajute să scapi de grăsimea suplimentară acumulată cu uşurinţă pe părţile corpului. Chiar şi femeile subţiri se pot confrunta cu celulita.

Te-ai întrebat vreodată cum ai putea să scapi definitiv de celulită? Deşi există foarte multe tratamente şi creme care promit combaterea celuliteica prin minune,de foarte multe ori rezultatul nu este cel aşteptat.

Iată diferite tipuri de tratament împotriva celulitei:Unde de şoc pentru tratamentul celulitei Z-Wave

Z-wave este una dintre cele mai recente tendinţe pe piaţă,care implică aplicarea undelor de şoc radiale. Acestea ajută la topirea completă a grăsimii care poartă numele de celulită,după 10-12 sesiuni de Z-Wave. În plus,poate fi utilizată pe orice parte a corpului.

Citeşte şi:Băutura naturală care reduce celulita

Cremă anticelulitică cu cafea

O metodă simplă şi eficientă pentru a scăpa de celulită este folosind creme anticelulită. Din cauza cofeinei prezente în cremă,aceasta poate ajuta la eliminarea celulitei şi,de asemenea,da pielii o textură fermă. Cremamicşorează şi deshidratează celulele în termen de 24 de ore. Prin aplicarea cremei şi masarea care ajută la absorbirea de piele,previi acumularea de celulită.

Măşti exfoliante pe bază de cafea

Cafeaua este unul dintre ingredientele de bază care ajută la micşorarea celulelor adipoase din organism prin deshidratarea acestora. Totodată,cofeina din cafea ajută la atingerea obiectivului de a avea corpul lipsit de celulită.

Citeşte şi:Cum să scapi de celulită cu sâmburele de avocado

Periajul uscat

O abordare mai holistică a combaterii celulitei este periajul uscat. Periajul uscat este una dintre cele mai eficiente remedii,iar beneficiile sunt incredibile. Periază în sus spre inimă,concentrându-te pe zonele predispuse formării de celulită pentru a stimula sistemul limfatic. Poate fi util,deoarece exfoliază pielea,stimulează circulaţia şi elasticitatea şi,de asemenea,ajută la reducerea aspectului celulitei.

 Vanquish  

Vanquish este un tratament uşor şi eficient,care ajută la eliminarea stratului de grăsime într-un mod rapid şi fără durere. Vanquish implică utilizarea de energie radiofrecventă,care vizează celulele adipoase. Căldura utilizată în această metodă ajută la distrugerea grăsimi acumulate şi nu afectează pielea din jurul celulelor. Pentru a dubla efectul procedurii,Vanquish trebuie utilizat cu Z-Wave,astfel încât efectele sunt mai puternice.

Sursă+credit foto:boldsky.comRecente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg