Cele mai scumpe divorţuri din lumea celebrităţilor. Madonna şi Mel Gibson au plătit sume impresionante

1 madonna mel gibson jpg jpeg

Vedetele când se căsătoresc organizează nunţi fastuoase şi extravagante ale căror imagini ajung în presa din toată lumea. Însă separările lor pot fi cu mult mai scumpe. Iată o parte din cele mai costisitoare divorţuri din lumea starurilor!

Nimic nu poate salva o căsnicie care este sortită eşecului! În aceste timpuri, divorţurile sunt din ce în ce mai multe şi reprezintă o normalitate, chiar şi în rândul vedetelor, care şi-au declarat iubire veşnică, de faţă cu sute de oameni. Deşi niciun divorţ nu este uşor, lucrurile se pot complica pentru cei bogaţi, care trebuie să îşi împartă milioanele de dolari. Ele sunt vedetele care au trebuit să scoată din buzunar sume impresionante pentru a-şi încheia relaţiile eşuate!

Madonna şi Guy Ritchie

Superstarul pop Madonna şi regizorul de film Guy Ritchie şi-au încheiat povestea de dragoste oficial, în anul 2008, după opt ani de căsnicie: „Destrămarea unei căsătorii este ca o moarte. Asta este tot ce pot să vă spun. Acum vreau să vă spun doar lucruri pozitive despre ea. Nu regret că am fost căsătorit cu ea, nu regret absolut nimic. Este o mamă minunată şi a fost foarte bună cu copiii”, declara pe atunci Guy Ritchie, pentru Mail on Sunday.

Potrivit Reuters, Madonna i-ar fi plătit lui Ritchie între 40 şi 60 de miloane de lire sterline.

Tiger Woods şi Elin Nordegren

Sportivul şi modelul şi-au finalizat divorţul în 2010, după ce în anul 2009, au apărut mai multe ştiri în presă despre numeroasele relaţii extraconjugale pe care Woods le avea. Într-un interviu pentru People, Elin a declarat că a fost „orbită” de atitudinea soţului ei de atunci: „Nu am bănuit niciodată nimic. În ultimii trei ani şi jumătate, când se întâmplau toate aceastea, am fost mai mult acasă cu sarcini, cu copiii şi cu şcoala”, a spus ea.

Citeşte şi: Înşală fără regrete! Escapadele amoroase ale celor mai cunoscute staruri infidele din lume 

Elin Nordegren şi avocaţii ei şi-au dorit iniţial ca Woods să semneze un acord în valoare de 750 de milioane de dolari, dar în cele din urmă, au obţinut 100 de milioane, potrivit Forbes.

Michael Jordan şi Juanita Vanoy

Juanita Vanoy a cerut divorţul de baschetbalistul Michael Jordan în anul 2002, deoarece şi-ar fi dat seama că sportivul ar fi avut mai multe aventuri extraconjugale în perioada anilor 1992-2002. Cu toate că, Michael Jordan a convins-o să îşi retragă cererea de divorţ, aceştia au anunţat, în anul 2006, că se despart oficial.

Citeşte şi: Mari poveşti de amor de la Hollywood. Johnny Cash, cea mai frumoasă scrisoare de dragoste pentru soţia lui 

În urma separării, Juanita Vanoy a primit 168 de milioane dolari, iar pe lângă această sumă, Michael Jordan a plătit şi 2 milioane de dolari pentru taxe.

Mel Gibson şi Robyn Moore

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 31 de ani, înainte să divorţeze, în 2011. Separarea a fost din toate punctele de vedere devastatoare pentru Gibson, deoarece el i-ar fi plătit fostei soţii, 425 de milioane de dolari, potrivit ABC News.

În acel moment, actorul avea o avere estimată la 850 de milioane de dolari şi, din moment ce actorul avea şapte copii cu Robyn, femeia a avut dreptul la jumătate din sumă.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg