Cele mai scumpe vacanţe ale artiştilor faimoşi. Cât au putut să cheltuiască?

1 woman 690034 1280 jpg jpeg

Tuturor ne place să plecăm în vacanţă şi pentru majoritatea dintre noi, asta înseamnă să economisim pe tot parcursul anului. De obicei, acest lucru duce la o vacanţă modestă către o destinaţie pe care vrem să o vizităm de ceva timp. Trebuie să facem unele concesii şi să alegem anumite facilităţi şi activităţi pe baza bugetului. Toate aceste obstacole nu există în lumea celor faimoşi care se bucură de vacanţe fără să se uite la bani.

Vacanţele sunt perioadele perfecte din an în care să te răsfeţi. Posibilitatea de a te deconecta de la treburile zilnice şi de la programul agitat este esenţială, iar oamenii sunt fericiţi să cheltuiască ceva bani în plus pentru a-şi asigura confortul în timpul petrecut departe de casă. Acest lucru este valabil mai ales pentru vedete, care au fonduri mari şi au acces la moduri de la relaxare la care majoritatea dintre noi n-ar putea nici să viseze. Cei bogaţi şi celebri sunt renumiţi pentru cheltuirea unor sume exorbitante pentru a fi înconjuraţi de opulenţă. Merg în unele dintre cele mai dorite destinaţii turistice din lume şi cheltuiesc oricât este nevoie pentru a se asigura că au parte de cele mai frumoasăe vacanţe.

Pe Gwyneth Paltrow a costat-o 40.000 de dolari o vacanţă în Mexic

Se ştie că Gwyneth Paltrow cheltuie o sumă mare de bani pentru facilităţile pe care le consideră importante pentru ea şi familia ei, inclusiv mâncare, îngrijirea pielii. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că şi ea investeşte la fel de mult în vacanţele familiei. Când şi-a dus copiii în Punta Minta, în Mexic, destinaţia favorită a celebrităţilor, a cheltuit 40.000 de dolari pe o săptămână pentru închirierea unui conac privat.

Kate Hudson a dat 80.000 de dolari pe cazare în Ibiza

Ibiza este cunoscută ca o destinaţie de evadare pentru cei bogaţi şi faimoşi, întrucât este extrem de scumpă. Kate Hudson şi prietenele ei şi-au petrecut o vacanţă acolo şi au stat la o vilă care le-a costat 80.000 de dolari pe săptămână. Dacă există îndoieli cu privire la motivul pentru care cineva ar plăti atât de mult pentru o şedere de o săptămână, ar trebui să ştie că vila are vedere la munţii şi la apele frumoase ale oceanului ca o casă pe vârful stâncii, oferind în acelaşi timp tot confortul necesar, băi de noroi şi prânzuri la piscină.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au cheltuit 126.000 de dolari Thailanda

Nu mai formează un cuplu, dar când cei doi actori îşi petreceau vacanţele împreună au mers într-un ridicol de scumpă în Thailanda împreună cu familia lor. Au ale staţiunea Amanpuri Beach din Phuket şi i-a costat 18.000 de dolari pe noapte. Cazarea includea camere fanteziste, supradimensionate, cu vedere la apă şi o zonă retrasă, care le oferea intimitatea pe care o căutau. Au făcut caiac şi au închiriat un iaht privat pentru care au mai cheltuit 10.800 de dolari. Până la sfârşitul unei săptămâni de vacanţă, cele două vedete au cheltuit 126.000 de dolari.

Beyoncé şi Jay Z s-au răsfăţat de 230.000 de dolari în Bora Bora şi Tahiti

Când Beyoncé şi iubitul său Jay-Z vor să plece în vacanţă, cheltuiesc atât cât este nevoie pentru a se asigura că fiecare dorinţă le este îndeplinită. În aşteptarea sosirii gemenilor lor, Sir Carter şi Rumi, cuplul a decis să se îndrepte direct spre Bora Bora şi Tahiti pentru a profita de luxul oferit în acea regiune. Au zburat cu avionul lor privat către Bora Bora şi au închiriat şi au depăşit 6.480 de dolari pentru un sejur de 5 nopţi într-o vilă privată peste apă. Când au calculat costul cazării elegante şi al meselor gătite de un chef personal, vacanţa lor fastuoasă a ajuns la mult peste 230.000 de dolari.

Kanye West şi Kim Kardashian au lăsat 443.000 de dolari în Bahamas

Kanye West este unul dintre cele mai mari nume atât în muzică, cât şi în modă, iar pe vremea când averea sa de 1,8 miliarde de dolari se cumula cu cea a fostei sale soţii, Kim Kardashian, îşi putea permite cu siguranţă să-şi petreacă vacanţa cu stil. Când a sărbătorit 40 de ani, el şi Kim au închiriat un conac pe o insulă privată din Bakers Bay, Bahamas. Nu există nicio modalitate prin care un cetăţean obişnuit să poată intra pe această insulă, deoarece accesul se face doar pe bază de invitaţie sau recomandare, ceea ce înseamnă că acest cuplu s-a putut relaxa departe de ochii curioşi şi de paparazzi. S-au bucurat de numeroasele avantaje ale şederii lor, cheltuind în cele din urmă 443.000 de dolari pe o săptămână de răsfăţ de primă clasă.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg