Cele mai scurte mariaje ale celebrităţilor. Una dintre ele ia lejer premiul pentru cea mai scurtă căsnicie de la Hollywood

1 jennifer lopez si cris judd foto casnicii jpg jpeg

Relaţiile de la Hollywood pare că sunt urmărite de ghinion! Multe poveşti de dragoste care promiteau multă înţelegere şi ani buni de mariaj s-au terminat când nimeni nu se aştepta. Unele dintre ele nu au durat nici măcar o săptămână!

Principiul „până când moartea îi va despărţi‟ nu este valabil în cazul tuturor. Multe cupluri de celebrităţi s-au îndrăgostit şi au crezut că vor fi împreună mulţi ani sau chiar toată viaţa, însă neînţelegerile au început să apară din primele clipe. Fie că a fost lipsă de compatiblitate, fie că lipsa iubirii adevărate şi-a spus cuvântul, aceste cupluri au fost nevoite să semneze la scurt timp actele de divorţ!

Jennifer Lopez şi Cris Judd (8 luni)

Dansatorul Cris Judd şi Jennifer Lopez s-au intersectat pentru prima oară în anul 2000, pe platourile de filmare de la videoclipul „Love Don't Cost a Thing‟: „Doamne, mă voi căsători cu această femeie‟, spunea Judd, pe atunci, fără să prezică ce urma să se întâmple. După 8 luni de mariaj, Lopez i-a cerut celui de-al doilea soţ divorţul invocând diferenţe ireconciliabile: „Jennifer Lopez şi Cris Judd au anunţat că vor divorţa pe cale amiabilă, cei doi vor rămâne prieteni‟, declara unul dintre avocaţii cuplului, arăta instyle. Potrivit presei, dansatorul a fost copleşit de celebritatea artistei dorindu-şi să aibă o viaţă normală, departe de ochii presei.

Bradley Cooper şi Jennifer Esposito (4 luni)

Puţini ştiu faptul că actorul Bradley Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito, cu mulţi ani înainte să înceapă relaţia cu Irina Shayk. Cei doi s-au căsătorit în luna decembrie a anului 2006, dar după doar 4 luni, actriţa a depus cererea de divorţ. Actriţa a spus despre fostul său soţ că este o persoană inteligentă, amuzantă, dar încrezută şi arogantă, pe parcursul timpului petrecut împreună, aceasta descoperind că actorul are o atitudine nepăsătoare şi rea.

Eddie Murphy şi Tracey Edmonds (2 săptămâni)

Actorul de comedie Eddie Murphy şi femeia de afaceri Tracey Edmonds au realizat o căsătorie simbolică în Bora Bora şi urmau să aibă una dintre cele mai frumoase nunţi din Statele Unite. Din păcate, în „luna de miere‟, cei doi şi-au dat seama că nu sunt compatibili şi s-au separat: „Eddie a început că ţine la Tracey în faţa mai multor persoane. A fost foarte stânjenitor‟, a declarat una dintre persoanele care au participat la nuntă.

Cher şi Gregg Allman (9 zile)

Iată un exemplu bun care ne demonstrează de ce ar trebui să fii atent la nunţile de la Hollywood! La doar trei zile de la divorţul de Sonny Bono, Cher şi muzicianul Gregg Allman au zburat spontan în Las Vegas pentru a se căsători, pe repede înainte. Deşi cântăreaţa spera că această căsnicie va fi una cu noroc, ea a descoperit că problemele bărbatului cu alcoolul şi cu drogurile erau prea mai pentru ea şi a solicitat divorţul după doar nouă zile.

Britney Spears şi Jason Alexander (55 de ore)

Prieteni din copilărie, Britney Spears şi Jason Alexander s-au căsătorit dintr-un capriciu, într-o dimineaţă, la ora 5:30, în Las Vegas. După ce au băut câteva pahare, cei doi şi-au făcut curaj şi s-au căsătorit. După fix 55 de ore, cei doi au realizat greşeala pe care au făcut-o şi au anulat rapid jurămintele. Aceasta este o căsătorie istorică, care poate primi premiul pentru cea mai scurtă căsnicie de la Hollywood.

Sursă foto: ShuttestockRecente

Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg