Celebrităţi care îşi ascund numele real. Cum o cheamă, de fapt, pe Gigi Hadid

1 shutterstock 519473485 jpg jpeg

Îi vedem des pe marile şi pe micile ecrane, sunt în atenţia publicului şi credem că ştim totul despre ei. În realitate, marile staruri ascund unele secrete la care nu ne-am fi aşteptat. Unul dintre aceste secrete este numele lor real!

În general, numele de familie se schimbă doar atunci când te căsătoreşti, însă în cazul acestor vedete lucrurile au stat altfel. Cântăreţi, modele şi actori, cu toţii au considerat că numele lor din acte nu este pe măsura popularităţii de care se bucură. Ştiai că Bruno Mars nu are în buletin acest nume? Sau că pe Gigi Hadid nu o cheamă aşa în realitate? Iată care sunt vedetele internaţionale care şi-au ascuns, de-a lungul timpului, numele real şi cum le cheamă, de fapt, în certificatul de naştere! 

Bruno Mars

Pentru că în copilărie, cântăreţul Bruno Mars era un bebeluş „dolofan‟, iar tatăl său îl urmărea pe luptătorul cu un fizic masiv Bruno Sammartino, bărbatul i-a spus lui Peter Gene Hernandes, „Bruno‟, poreclă dată după numele luptătorului: „Eram un bebeluş grăsan, aşa că tatăl meu mi-a dat această poreclă, mi-a spus Bruno, după luptătorul Bruno Sammartino‟, declara artistul, potrivit bestlife.com. Totodată, numele de familie „Mars‟ provine de la planeta Marte, pentru că artistul îşi dorea în adolescenţă ca oamenii să creadă că „este în afara acestei lumi‟.

Emma Stone

Pe actriţa Emily Jean Stone celebritatea a luat-o prin surprindere! Pentru că a fost admirată de mulţi fani, aceasta a trebuit să îşi aleagă un nume unic, pe măsura succesului său. Numele Emily Stone deja ar fi fost luat de cineva, aşa că a trebuit să transforme Emily în Emma: „Numele meu real este Emily Stone, dar când am început să joc, acest nume era luat deja de o altă actriţă, aşa că a trebuit să vin cu un alt nume‟, a explicat actriţa pentru Stone W Magazine. Iniţial, actriţa a optat pentru numele Riley, însă când a strigat-o cineva pe platourile de filmare cu voce tare, a simţit că acest nume nu i se potriveşte deloc, aşa că a rămas la Emma.

Vin Diesel

Poate sună surprinzător, însă în certificatul de naştere al cunoscutului actor din „Fast & Furious‟ nu scrie Vin Diesel, ci Mark Sinclair. Deşi actorul nu a dat multe detalii despre originea numelui său de scenă, se presupune că acesta provine de la Vincent, numele de familie pe care mama sa l-a preluat atunci când s-a recăsătorit. O altă legendă spune că acesta a trebuit să îşi schimbe numele pentru a-şi proteja identitatea pe vremea când lucra într-un club de noapte.

Demi Moore

Cu mult înainte de a avea o relaţie cu Bruce Willis sau cu Ashton Kutcher, Demi a fost căsătorită cu un cântăreţ pe nume Freddy Moore. Chiar înainte de a-şi oficializa relaţia cu acesta, Demi a fost fascinată de numele acestuia de familie şi s-a hotărât că o să îl folosească ca nume de scenă, pentru că sună mai bine. Aşadar, din Demi Gene Guynes, actriţa a devenit celebra Demi Moore, chiar dacă aceştia s-au căsătorit între timp, iar relaţia celor doi nu a trecut testul timpului.

Gigi Hadid

Deşi numele său real este Jelena Hadid, supermodelul a trecut încă din şcoala primară la numele de Gigi. Aceasta a declarat, în trecut, pentru o revistă cunoscută că în clasa I sau a II-a, în grupa sa, era o fată pe nume Helena şi lumea o confunda des cu aceasta, în special profesorii când strigau catalogul. Aşa că profesoara i-a propus mamei sale să îi pună o poreclă, iar din Jelena să devină Gigi, lucru care s-a şi întâmplat ulterior.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg