Celebrităţi care s-au despărţit. Nimeni nu le mai dădea şanse, dar destinul i-a adus din nou împreună

1 gigi hadid si zayn malik jpg jpeg

Pe cât de frumoase sunt relaţiile de la Hollywood, pe atât sunt de controversate. Împăcări, despărţiri, căsătorii şi divorţuri, viaţa amoroasă a vedetelor nu a fost niciodată simplă. Multe cupluri celebre s-au despărţit, însă după ani de zile, destinul i-a adus din nou împreună. Iată care sunt acestea!

Nu este niciodată prea târziu pentru a remedia greşelile din trecut dacă ţi-ai întâlnit iubirea adevărată. Deşi multe persoane nu se mai întorc niciodată la foştii parteneri şi preferă să uite toate momentele frumoase, altele încearcă să mai acorde o şansă relaţiilor care par că „nu s-ar fi terminat‟. Acest lucru se întâmplă şi în rândul vedetelor mari, precum Katy Perry şi Jessica Biel, care s-au întors la foştii parteneri, atunci când nimeni nu mai spera. Citeşte în rândurile următoare, care sunt cuplurile care au pus fericirea pe primul loc!

Jennifer Lopez şi Ben Affleck

Vestea că Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au împăcat, la aproape 18 ani de când au pus capăt logodnei, a surprins pe toată lumea. După despărţirea de sportivul Alex Rodriguez, Jennifer a fost surprinsă de paparazzi la scurt timp în braţele lui Ben. Cei doi au mai format un cuplu la începutul anilor 2000, însă în cele din urmă au anulat logodna în anul 2004 şi s-au despărţit. Acum au ales să încerce din nou, iar o sursă apropiată a lui Jennifer a spus că ea şi Affleck se potrivesc de minune: „Sunt de nedespărţit şi Jennifer nu a fost niciodată mai fericită ca acum, ştiind că aşa a fost menit să fie. Ben i-a câştigat întreaga familie cu farmecul său‟, a spus o sursă, pentru brightside.

Katy Perry şi Orlando Bloom

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la o petrecere în anul 2016, iar la scurt timp cântăreaţa a postat o fotografie pe Instagram, alături de Orlando Bloom în timp ce se aflau împreună la Cannes. În ciuda faptului că păreau cuplul perfect, după 10 luni de relaţie, Katy a decis să se despartă de Orlando. În anul 2017, cei doi au început să apară din nou în public şi au plecat împreună în vacanţă la Praga şi la Vatican. În luna mai a anului 2018, Perry a confirmat din nou că este singură, dar la mai puţin de un an cei doi s-au împăcat şi s-au logodit.  

Jessica Biel şi Justin Timberlake

Justin Timberlake şi frumoasa actiţă Jessica Biel formează unul dintre cele mai frumoase cupluri şi au împreună doi copii. Însă fericirea lor a trebuit să fie testată şi de o despărţire. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere aniversară, iar după un an de relaţie, în 2011 au hotărât să se despartă. La mai puţin de un an de la despărţire, Jessica şi Justin nu au putut să stea unul fără celălalt, iar Timberlake a mărturisit că Biel este cea mai importantă persoană din viaţa lui şi a cerut-o în căsătorie.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas

Actriţa Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu mai bine de 23 de ani. Diferenţa de vârstă de 25 de ani nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Totul a mers bine şi s-au căsătorit destul de repede. În anul 2013 au anunţat că s-au despărţit după 13 ani de căsătorie pentru a se „distra şi pentru a evalua în ce stadiu se află căsătoria lor‟. Din fericire, cei doi s-au împăcat, iar Catherine Zeta-Jones a declarat că dragostea şi respectul reprezintă secretul căsniciei lor.

Gigi Hadid şi Zayn Malik

Zayn şi Gigi au început să se întâlnească în luna noiembrie a anului 2015 şi, după ceva timp, relaţia lor a devenit serioasă şi foarte romantică. În ciuda acestui lucru, dragostea lor a trebuit să suporte o despărţire scurtă pentru a-i face să realizeze că sunt meniţi unul pentru celălalt. Cuplul s-a despărţit în iunie 2016, dar după câteva săptămâni, au decis că relaţia lor merită o nouă şansă. Astăzi cei doi sunt căsătoriţi şi au împreună un copil, pe nume Khai Hadid Malik.

Sursă foto: Shutterstock