Cher, revoltată de un nou trend în materie de frumuseţe pe care multe vedete îl apreciază. „Eu, cu siguranţă, nu o voi face!‟

1 cher jpg jpeg

Cher arată formidabil la 75 de ani, însă, contrar aparenţelor, ea este împotriva noilor trenduri de pe piaţă, în materie de frumuseţe. Unul dintre ele chiar îi provoacă indignare.

Apreciată pentru aspectul său fizic, artista Cher a fost catalogată în presa din întreaga lume drept „cântăreaţa care refuză să îmbătrânească‟. Ea însăşi a declarat că nu îi place să îmbătrânească şi refuză să se uite în oglindă atunci când pe chipul ei apar semne ale trecerii timpului: „Nu, nu îmi place să îmbătrânesc. Orice femeie care este sinceră, vă va spune că nu este deloc distractiv‟, a spus ea, pentru The Guardian.

Pentru că este preocupată de aspectul său, Cher a devenit noua imagine a unei firme importante de cosmetice, din lume. Întrebată de jurnaliştii de la People, care sunt noile trenduri în materie de frumuseţe care nu îi plac, Cher a spus categoric că pe unul dintre ele, cu siguranţă, nu îl va urma.

Cher este împotriva părului cărunt, purtat în public: „Să ai părul cărunt, poate că este bine pentru alte fete. Dar eu, cu siguranţă, nu o voi face‟, a spus artista.

Dacă pentru Cher părul încărunţit reprezintă un trend pe care nu îl va urma niciodată, colegii ei din industria de divertisment sunt fericiţi să adopte acest aspect. De pidă, Andie MacDowell este apreciată pentru părul ei natural, de culoare gri: „Sincer, este mai obositor să fii ceva ce nu mai eşti. În cele din urmă, ştii ce? Nu sunt tânără şi eu sunt de acord cu asta. Suntem frumoşi la orice vârstă şi glorioşi în felul nostru. Mă simt mult mai confortabil. Parcă mi-aş fi dat jos o mască sau ceva de genul acesta‟, a declarat actriţa, pentru Interview Magazine.

Citeşte şi: FOTO Andie MacDowell sfidează toate tiparele de frumuseţe de la Hollywood. A făcut senzaţie la Cannes

Citeşte şi: Sarah Jessica Parker a făcut o avere de 150 de milioane de dolari din vânzarea de pantofi. Ce alţi actori scot bani frumoşi din pasiunile lor

De asemenea, Sarah Jessica Parker a spus, într-un interviu pentru Vogue, că părul gri este rafinat: „Există multă vorbărie misogină în jurul părului încărunţit, la femei. Părul gri este rafinat. Ce este în neregulă cu el?‟.

Şi fotomodelul Paulina Porizkova a lăudat-o pe Parker pentru vorbele sale, scriind pe pagina sa de Instagram că actriţa din „Sex and the City‟ o determină să nu se simtă ciudat pentru că îmbătrâneşte.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg