Christine Baranski:«Reciclez şi fac cumpărături cumpătate»

1 51765 original jpg jpeg

Protagonista serialelor „Cybill“ şi „Soţia perfectă“ a dat dovadă de sinceritate şi modestie în interviul pe care ni l-a acordat despre cariera sa de peste 30 de ani şi despre familia pe care o formează împreună cu actorul Matthew Cowles şi fiicele lor, Isabel şi Lily.

Ce proiect în care te-ai implicat a fost cel mai dificil?

Cel mai dificil,din punct de vedere fizic,a fost „Grinch“,pentru că petreceam multe ore la machiaj.

N-ai cum să nu dai şi peste proiecte mai puţin plăcute,după zeci de ani de meserie. Din toată cariera mea,am avut norocul să găsesc numai vreo 2-3 proiecte care să fi fost foarte dificile sau neplăcute.

Ai obţinut succesul profesional,te-ai ocupat îndeaproape de copii şi ai un mariaj de aproape3 0 de ani. Cum ai reuşit în toate?

Cheia e că mi-am ţinut familia departe de New York şi de Hollywood. Iar atunci când eram plecată să lucrez la câte o producţie,nu rupeam legătura cu ei.

Casa noastră e ca un spaţiu sacru,în care,odată intraţi,lumea exterioară dispare. Asta a ajutat foarte mult şi căsniciei noastre,pentru că multe mariaje din showbiz nu rezistă în timp.Ai simţit vreodată că e un dezavantaj să fii femeie la Hollywood?

O,da! Nu ştiu de ce există problema asta acum,pentru că în trecut se realizau filme bune cu femei în roluri principale.

Televiziunea americană „tratează“ femeile mai frumos,pentru că le distribuie în diverse producţii,mai ales în comedii.

Din acest motiv,multe vedete hollywoodiene colaborează cu televiziunile,pentru că acolo sunt ofertele de muncă şi scenariile reuşite.

simeon stalpnicul png

Povesteşte-ne,te rog,despre stilul de viaţă pe care l-ai ales pentru tine şi pentru familie.

Reciclăm şi facem cumpărături cumpătate. Cumpărăm mâncare organică,de la fermele din zonă. De la supermarket luăm numai detergenţi şi alte produse de uz casnic,dar niciodată mâncare.

Evident că până şi detergenţii noştri sunt „prietenoşi“ cu natura. Sunt multe măsuri ecologice care se pot lua în fiecare cămin,iar noi ne străduim să respectăm cât mai multe dintre ele.

O puteţi urmări pe Christine (60 de ani) în serialul „Soţiaperfectă”,care e difuzat de Diva Universal în fiecare duminică,de la ora 21.00,şi,în reluare,miercuri,de la ora 22.00Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg