Cinci tendinţe de frumuseţe pentru primăvară

2 tendinte jpg jpeg

Dacă în 2019 accentul s-a pus pe frumuseţea naturală a tenului şi pe machiajul minimalist, destinat să pună în valoare, într-o manieră subtilă, cele mai atrăgătoare trăsături ale feţei, în 2020 tendinţele în domeniu sunt mai îndrăzneţe. Nu te teme, nu va fi nevoie să îţi petreci mai mult timp în faţa oglinzii!

Dacă doreşti să întâmpini primăvara cu un aer mai proaspăt şi mai încrezător, am făcut o selecţie ale celor mai importante cinci tendinţe de frumuseţe, care să te inspire.

1.Tuş şi creion de ochi în culori neaşteptate

A venit momentul să iei o pauză de la tradiţionalul tuş sau creion de ochi în nuanţe închise şi să încerci ceva nou. Marile case de modă propun pentru primăvara anului acesta nuanţe intense, chiar electrice: albastru regal, mov purpuriu, verde crud. Le poţi purta şi ziua, dar mai ales seara, pentru un efect surprinzător. Nu te gândi că un astfel de machiaj nu poate fi purtat şi cu ţinute clasice, minimaliste sau chiar conservatoare. Contrastul nu va face altceva decât să potenţeze efectul „wow”. Dacă aceste culori ţi se par prea îndrăzneţe, dar vrei totuşi să încerci ceva nou, îţi propunem creionul de ochi alb. Va da o notă de strălucire fără prea mult efort.

2.Pleoape sclipitoare

Pentru machiajul de zi, în vogă sunt nuanţele diafane de bleu, roz, verde, lila sau galben stins. Când alegi o trusa machiaj, gândeşte-te la nuanţele bomboanelor fondante şi nu vei da greş. Pentru a crea un efect şi mai interesant, aplică acest fard în colţul intern al ochiului şi pe pliul pleoapei, aproape de arcadă. Pentru evenimentele speciale sau o ieşire în club, specialiştii în machiaj propun puţină strălucire. De exemplu, dacă preferi clasicul smokey eyes, îl poţi aduce în actualitate presărând puţin sclipici negru deasupra sau folosind un fard lichid metalic.

3.Cu bujori în obrăjori

Pentru că primăvara înseamnă prospeţime, dar şi o întoarcere la romantism, blush-ul în diferite nuanţe de roz a fost folosit de specialiştii în machiaj pentru defilările de primăvară–vară 2020. Provocarea în acest caz este să alegi tonul potrivit de roz pentru nuanţa tenului tău. Dacă nu eşti sigură ce ţi se potriveşte cel mai bine, poţi apela la sfaturile unui consultant din magazinele de specialitate. Ideea este să arăţi ca şi cum tocmai ai primit un compliment savuros, nu ca o păpuşă. Dacă preferi un machiaj discret, alege un blush sub formă de cremă, pe care îl poţi aplica pe pomeţi chiar şi cu degetele, pentru un aspect cu desăvârşire natural.

4.Buze glossy

Glossul de buze s-a întors pe podiumurile de prezentare ale brandurilor care dau tonul în modă. Avantajul unui astfel de produs este că reuşeşte să creeze iluzia unor buze mai voluptoase, deci mai seducătoare. Pentru machiajul de zi, alege nuanţe naturale, neutre. Dacă nu vrei să renunţi la rujul preferat, poţi oricând aplica peste el un gloss transparent pentru un efect la fel de incitant. Celor mai îndrăzneţe le propunem, pentru seară, nuanţe aprinse de roşu sau vişiniu. Dacă optezi pentru un astfel de machiaj al buzelor, ar fi de preferat să alegi unul mai simplu pentru pleoape, pentru a accentua nota de eleganţă.

5.Bob franţuzesc

Desigur, când vorbim de frumuseţe, nu putem să nu vorbim şi despre coafuri. În privinţa acestui aspect, majoritatea stiliştilor s-au pus de acord: bobul franţuzesc e din nou pe val.  L-am văzut pe covorul roşu de la premiile Oscar la vedete precum Natalie Portman şi pe internet la modele precum Kaia Gerber. Asimetric, până la bărbie sau mai lung, drept sau lejer ondulat, cu breton sau fără, bobul rămâne o tunsoare practică, uşor de aranjat şi foarte versatilă. Dacă eşti interesată de o schimbare de look, s-ar putea să fie exact ce îţi trebuie.

Aşadar, primăvara această se anunţă vibrantă, plină de culoare şi de strălucire. Oricare ar fi trendurile care te inspiră, nu uita să încerci ceva nou, măcar din când în când.

Sursa foto: ShutterstockRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg