Cine este Daniel Humm, noul iubit al lui Demi Moore. Este apreciat la rang înalt

Demi Moore iubește din nou! Actrița pare că și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cunoscut din New York. Numele lui este Daniel Humm și este apreciat la nivel mondial.

image

Actrița Demi Moore, în vârstă de 59 de ani, a încercat să își găsească fericirea alături de mai mulți bărbați celebri. A fost căsătorită cu muzicianul Freddy Moore și cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher. În urma mariajelor, actrița are copii doar cu Bruce Willis. Cei doi sunt părinții lui Rumer Willis, în vârstă de 33 de ani, Scout Willis, în vârstă de 30 de ani și lui Tallulah Willis, în vârstă de 28 de ani. De-a lungul timpului, s-a zvonit că Demi ar fi bisexuală, însă acest aspect nu a fost confirmat niciodată.

În prezent, actrița se iubește cu Daniel Humm, un bărbat cu 13 ani mai tânăr ca ea. Potrivit publicației „Page Six‟, Demi și Daniel sunt împreună doar de câteva luni. Cei doi au fost văzuți împreună la Săptămâna Modei de la Paris. Cine este cel cu care se iubește Demi?

Daniel Humm, unul dintre cei mai buni bucătari 

Daniel Humm este un celebru bucătar chef din New York și proprietarul unuia dintre cele mai bune restaurante din lume. Restaurantul său se mândrește cu trei stele Michelin și este una dintre atracțiile din zona în care este amplasat. De asemenea, el mai deține și alte restaurante axate pe preparate din surse locale și arome de sezon, toate locațiile fiind premiate la rang înalt. 

Originar din Elveția, Daniel Humm a fost pasionat de gătit încă din copilărie. El a început să lucreze în bucătărie la vârsta de 14 ani, iar cu multă ambiție, 10 ani mai târziu, el a obținut prima stea Michelin. În anul 2003, s-a mutat în New York pentru a-și deschide o afacere proprie, iar 14 ani mai târziu, unul dintre restaurantele sale a devenit numărul 1 în topul celor mai bune 50 de restaurante din lume. 

Are multe lucruri în comun cu Demi Moore 

La fel ca Demi Moore, Daniel este pasionat de scris. El este autorul a patru cărți „Eleven Madison Park: The Cookbook‟, „I Love New York: Ingredients and Recipes‟, „The NoMad Cookbook‟ și „Eleven Madison Park: The Next Chapter‟. De asemenea, Humm este și speaker motivațional și fondatorul unei organizații nonprofit. Lui Daniel nu îi sunt deloc străine nici camerele de luat vederi. El a fost vedeta emisiunilor cu temă culinară „My Life in Food‟, „Top Chef‟, dar și „Chef’s Table‟. 

Un alt lucru pe care îl are în comun cu Demi este pasiunea pentru preparatele fără carne. Demi Moore este cunoscută pentru dieta vegană pe care a promovat-o ani de zile, iar majoritatea preparatelor din restaurantele iubitului său sunt, de asemenea, vegane și vegetariene. 

Potrivit „Page Six‟, Daniel lucrează ore în șir în restaurantele sale, însă acest lucru nu îl împiedică să nu îi gătească și iubitei sale, Demi Moore. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg
Regina Elisabeta si Printul Filip FOTO Profimedia
Lady Louise Windsor si Regina Elisabeta jpeg