Cine te ajută să ai coafura perfectă

1 70264 original jpg jpeg

Aflat mereu sub razele necruţătoare ale soarelui, părul devine vara mai rebel ca oricând. Urmând însă câteva reguli simple şi folosind accesoriile potrivite, vei avea rezultatul dorit.

Punctul de pornire îl reprezintă bineînţeles spălatul părului şi de aceea ar trebui să investeşti pe cât posibil în produse de calitate. Cu cât acestea sunt mai bune,cu atât îţi va fi mai uşor să-ţi aranjezi părul,iar coafura va rezista mai mult!

De asemenea,trebuie să ştii că,după spălare,părul are nevoie de minimum 10 minute pentru a se zvânta,în niciun caz nu-l vei usca cu föhnul imediat după ce l-ai şters. Apoi îl poţi coafa. Föhnul,placa sau ondulatorul sunt ajutoarele de care ai nevoie pentru o coafură perfectă.

Föhnul-pentru părul moale

Dacă ai părul de lungime mică sau medie,ondulat sau cu tendinţe de ondulare,ajutorul de care ai nevoie este föhnul cu difuzor de căldură. Uscarea părului moale poate fi dificilă,însă cu ajutorul acestui accesoriu,timpul se va diminua semnificativ.

Aplică un produs special destinat părului creţ sau o spumă,în cazul în care ştii că ai părul moale,şi setează föhnul pe o viteză mică,în combinaţie cu un nivel mediu de căldură.

Vei începe uscarea părului de la rădăcini,prin mişcări circulare,ţinând difuzorul aproape de scalp. Când părul este în totalitate uscat,suflă pentru câteva minute aer rece,pentru a fixa coafura.

c42be41e301d71cdfd5c2691f00f04fd jpg jpeg

Placa ceramică-  pentru părul lung

Pentru a avea rezultate bune şi de durată,alege o placă din ceramică şi în niciun caz una metalică. Tehnologia plăcilor ceramice garantează o mai bună protejare a firului de păr,împiedicându-l să se usuce sau să se despice la vârfuri. O astfel de placă este ideală pentru protecţia firului de păr.

Pentru părul lung şi des,este potrivită o placă ceramică lată,iar pentru părul mai scurt,alege o placă mai îngustă,pentru a evita posibilele arsuri la nivelul urechilor sau al gâtului. Şi,neapărat,foloseşte un produs special pentru acest tip de coafare!

2fe163b5a1a6f129cb9f4fd4946fc3c7 jpg jpeg

Ondulatorul-pentru orice tip de păr

Poţi folosi ondulatorul atât pentru părul drept,cât şi pentru cel semi-ondulat. Pentru început,pulverizează-ţi pe întreaga lungime a părului un produs de îngrijire a firului de păr,apoi începe uscarea propriu-zisă. Împarte-ţi tot părul în două şi apoi fiecare şuviţă în altele mai mici,pe care le vei dispune pe rând pe ondulator.

Dacă nu urmează să ieşi imediat din casă,poţi fixa buclele obţinute cu ajutorul unor clipsuri moi şi să pulverizezi un pic de fixativ peste. Astfel,buclele se vor menţine mai bine,iar efectul va fi mai îndelungat.

689bea19b7e61111c1dc06d36b91cd4f jpg jpeg

Atunci când te coafezi,foloseşte o perie rotundă pentru volum sau un pieptăn subţire,pentru îndreptare!Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg