Claudia Pătrăşcanu, la un pas de a-şi pierde copiii?! ”Când primeşti tot felul de ameninţări, intimidări, te gândeşti la ce e mai rău!”

1 claudia patrascanu 840x500 jpg jpeg

Scandalul dintre Claudia Pătrăşcanu şi fostul ei soţ este departe de a se fi încheiat, iar acum cântăreaţa se teme că tatăl copiilor ei s-ar putea folosi de influenţa pe care o are pentru a obţine custodia lor.

Claudia Pătrăşcanu se teme că Gabi Bădălău, tatăl celor doi copii pe care-i are şi-ar putea folosi influenţa pentru a obţine custodia lor.

„El încearcă să compenseze prin cadouri, trebuie să recunosc, dar eu nu. Eu le ofer aceleaşi lucruri pe care le ofeream şi înainte. În schimb, le ofer atenţie, iubire, petrec timp de calitate cu ei. Le place să iasă în parc şi eu îi duc de câte ori pot. Acum Gabriel îmi spune că vrea să practice un sport. Încerc cumva să le ofer lucruri care ţin de educaţie şi lucruri frumoase de viitor. Pentru că sunt la vârsta la care înţeleg foarte bine, le-am explicat că lucrurile materiale nu sunt foarte importante şi nu cu astea rămânem în viaţă. Rămânem cu ceea ce învăţam, cu ceea ce facem bun. Dar asta nu înseamnă că nu le cumpăr nimic”, a povestit Claudia, în cadrul unui interviu pentru Libertatea.

stanga
dreapta
2 gabi badalau jpg jpeg
3 claudia patrascanu copii jpg jpeg
2 gabi badalau jpg jpeg
5 claudia patrascanu doi copii jpg jpeg
6 claudia si gabi badalau jpg jpeg

De asemenea, ea a mărturisiti că în momentul de faţă preferă să le distragă atenţia micuţilor prin tot felul de activităţi. „Acum suntem în perioada în care cumpărăm cărţi şi citim în fiecare seară poveşti. Gabriel e curios despre tot felul de lucruri, de corpul uman. Încerc să-i detaşez de jocurile astea pe tabletă”.

Ba mai mult, în ultima perioadă, ea a primit diverse ameninţări, motiv pentru care se teme că fostul soţ şi familia acestuia s-ar putea folosi de influenţa pe care o au pentru a-i lua copiii. „S-au întâmplat atât de multe lucruri în ţara noastră, din nefericire, dar din punctul meu de vedere cred că nicio instanţă nu va da custodia tatălui. Toată lumea ştie ce fel de om sunt, o mamă devotată care nu stă prin cluburi, care nu consumă alcool. Ca orice mamă, îţi trec prin minte tot felul de lucruri, dar nu vreau să mă gândesc la o astfel de situaţie. Atunci când primeşti tot felul de mesaje, ameninţări, intimidări, te gândeşti la ce e mai rău. Nu vreau să cred că există cea mai mică şansă ca aceşti copii să fie luaţi de lângă mine. Ar fi o traumă, o durere pentru ei, iar pentru mine nici nu vreau să mă gândesc”, a mai spus Claudia.Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg