Cleopatra Stratan, apariţie răvăşitoare pe internet. Fiica lui Pavel Stratan şi-a uimit fanii cu un decolteu ameţitor

2 cum arata cleopatra stratan la 17 ani foto 7 jpg jpeg

Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan, s-a transformat într-o domnişoară extrem de sexy, iar de curând a surprins pe toată lumea cu un decolteu ameţitor.

Are doar 17 ani, a recunoscut că trăieşte fiorii primei iubiri, iar acum Cleopatra Stratan a surprins pe toată lumea, întrucât a făcut publică o fotografie inedită pe contul de socializare.

În imaginea făcută publică pe internet, Cleopatra Stratan apare îmbrăcată într-o rochie ce este pusă în valoare de un decolteu ameţitor.

1 cleopatra stratan decolteu ametitor jpg jpeg

Cleopatra Stratan este îndrăgostită

stanga
dreapta
2 58812211 2460406693972481 5499565705378398208 n jpg jpeg
4 cum arata cleopatra stratan la 17 ani foto 4 jpg jpeg
3 cum arata cleopatra stratan la 17 ani foto 2 jpg jpeg
1 cleopatra stratan decolteu ametitor jpg jpeg

Potrivit Viva!, Cleopatra Stratan trăieşte o poveste de iubire cu artistul Edward Sanda, alături de care a lansat mai multe piese împreună.

“Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiţie, e foarte clar si scurt: «Pupă-mă»! Este vorba despre băieţii timizi, care nu ştiu cum să cucerească o fată şi apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, şi despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan despre una dintre piesele sale.

Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

Artista născută în Republica Moldova are în palmares şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţă unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiţă“, s-a auzit inclusiv în ţări că Japonia, Spania şi Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. În iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima”, o poveste ce o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumina: deşi trage după ea un geamantan, la fel că în clipul „Ghiţă“, ea nu mai este fetiţă cu ochelari şi codiţe, ci o adevărată domnişoară.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg