Coafuri rapide pe care le poţi realiza doar cu un uscător de păr

1 84629 original jpg jpeg

Dacă vrei să ai părul aranjat rapd, nu ai nevoie decât un uscător de păr şi puţină răbdare. Iată cât e de simplu! 

1. Bucle lejere

Îţi doreşţi bucle lejere, pe care să le porţi purta atunci când te-ai săturat de părul perfect întins? Le poţi obţine folosind un uscător de par! Cum? În primul rând, pentru a obţine o superbă coafură în valuri cu ajutorul feonului, părul trebuie să fie umed. Împarte-l apoi în două secţiuni egale şi împleteşte-ţi două codiţe, legându-le cu un elastic de par. Pasul următor este să îţi usuci părul, după care îţi poţi desface împletitura! 

image

2. Bucle mari 

O coafură cu bucle îţi poate da o stare foarte bună, mai ales dacă, de regulă nu acorzi foarte multă atenţie părului şi îţi este mai comod să îl porţi strâns. Uscătorul tău de par este perfect şi pentru acest tip de coafură, aşa că nu vei avea nevoie de ondulator sau de o perie rotativă. Tot ce îţi trebuie sunt câteva bigudiuri de dimensiuni mari, pe care îţi poţi prinde şuviţele de par, atunci când acesta nu este complet uscat. Mai apoi, usucă pur şi simplu părul şi desfă, la final, bigudiurile! 

image

3. Păr drept

Noi, femeile, parcă ne-am dori mereu ceea ce nu avem, cel puţîn atunci când vine vorba despre părul nostru! Aşadar, dacă ai un par buclat, e foarte posibil să îţi doreşţi să încerci un look diferit. Dacă vrei să vezi cum te prinde o coafură cu par drept, nu e nevoie să îţi vizitezi hairstylistul. Foloseşte uscătorul tău de par şi o perie de par obişnuită. Împarte părul în secţiuni subţiri. Usucă, mai apoi, fiecare secţiune în parte, în timp ce perii firele de par de la rădăcina până la vârfuri. 

image

4. Coafură bob cu volum

Dacă ai adoptat o tunsoare scurtă, sau dacă ai de gând să o faci dar ţi-e teamă că nu vei reuşi să te coafezi singură acasă, îţi spunem că se poate. Şi de dată această, instrumentul minune este un uscător de par profesional. O metodă pe care o poţi utiliza dacă ai o tunsoare bob şi ţi doreşţi mai mult volum este să îţi pui în aplicare îndemânarea şi să îţi usuci părul în timp ce foloseşţi o perie rotundă. Dacă nu eşţi foarte îndemânatică sau vrei o varianta mai rapidă, pur şi simplu usucă-ti podoabă capilară în răspăr.

image

5. Coafură Pixie

Tunsoarea Pixie reprezintă o coafură în tendinţe, care îşi păstrează locul în top de câţiva ani la rând. Dacă te numeri printre posesoarele acestei tunsori, îţi spunem că poţi să te aranjezi foarte rapid tot cu instrumentul magic: un uscător de păr! Pentru a obţine un fabulos look Pixie, ai nevoie însă şi de puţină ceară de par. Aplică o cantitate de produs pe palmă şi aranjează-ţi firele de par cu degetele, în timp ce îţi usuci podoabă capilară. Ai văzut cât de rapid este? 

image

Sursă foto: pinterest



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg