Cristina Spătar a avut o copilărie de coşmar. Tatăl obişnuia să o lovească dur: "Ne bătea la orice năzbâtie sau notă mică"

1 cristina spataru paraseste vila fostului sot 1 jpg jpeg

Cristina Spătar este cunoscută în showbizul românesc drept "Regina R'n'b", asta în ciuda faptului că în ultima perioadă succesul său la public s-a diminuat considerabil. Vedeta s-a axat o perioadă pe familie, însă divorţul de soţ a băgat-o într-un con de umbră, întrucât şi-a revenit cu greu după despărţirea de Alin Ionescu.

Într-un interviu televizat, Cristina Spătar şi-a amintit de copilărie şi de perioada Crăciunul petrecută alături de părinţi. Vedeta a avut un tată violent şi destul de dur, iar asta a inspirat-o în creşterea celor doi copii. Cristina şi-a deschis sufletul şi a povestit că a fost educată sub teroare.

Citeşte şi: Simona Secrier, mărturisiri cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Medicii nu mi-au dat nicio speranţă!”

„Tata era mai dur. El, la fiecare neregulă, notă mică sau ce năzdrăvănii mai făceam noi două, tot timpul el era foarte dur, foarte radical. Chiar ne bătea, ne lovea, fapt care mie nu mi se pare normal”, a dezvăluit Cristina Spătar, într-o emisiune de la ProTV.

Cristina Spătar se declară împotriva violenţei de orice fel şi spună că niciodată nu şi-ar lovi copiii.

„Nu mi se pare normal, în ziua de azi. Oricât de supărată aş fi pe Albert şi oricât de tare m-ar supăra, eu nu-i bat. Eu încerc să le ofer o pedeapsă, câte o chestie de geul ăsta, nicidecum să-i bat. Asta cu bătaia, pentru mine, nu e valabilă. Ştiu, pentru că am suferit pe treaba asta şi mama mea a fost, în schimb, foarte, foarte caldă, foarte blândă şi bună”, a mai declarat cântăreaţa.

Citeşte şi: Iuliana Tudor, gazda celui mai mare eveniment organizat de Crucea Roşie din lume

Cristina Spătar a fost căsătorită cu omul de afaceri Alin Ionescu, de care a divorţat în urmă cu trei ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Albert şi pe Aida.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg