Cu ce se ocupă acum Rick Moranis, actorul din „Dragă, am micşorat copiii‟ şi de ce a renunţat la Hollywood

1 rick moranis cover jpg jpeg

Rick Moranis a fost un nume cunoscut şi mereu prezent în filmele de comedie din anii '80-'90. În cele din urmă, în anul 1997, actorul a luat o mică pauză de la apariţiile sale, pauză care între timp s-a transformat în 20 de ani. De ce a luat această alegere?

Dacă eşti fanul filmelor apărute în anii '80 şi '90, îţi aminteşti probabil de Rick Moranis, din pelicule precum: „Ghostbusters‟, „Spaceballs‟, „Little Shop of Horror‟, „Flintstones‟ şi „Honey, I Shrunk the Kids‟. În ciuda succesului, la apogeul faimei sale, în anul 1997, Moranis s-a retras din lumea artistică. Cum s-a schimbat viaţa fostului actor şi cu ce se ocupă acum?

Decizia de a pleca din lumina reflectoarelor a venit după o întâmplare tragică din viaţa sa. Soţia lui, designerul de costume de la Hollywood, Ann Belsky, a murit în 1991, din cauza cancerului la sân, iar Moranis a considerat că meseria de părinte şi actoria nu sunt compatibile: „Am renunţat să fac filme în anul '97. Sunt un părinte singur şi am constatat că era prea dificil să reuşesc să-mi cresc copiii şi să călătoresc pentru filmări. Aşa că am luat puţin o pauză. Această pauză s-a transformat într-o pauză mai lungă şi apoi am constatat, surprinzător, că actoria nu mi-a lipsit. În ultimii ani mi s-au oferit multe roluri în filme, dar le-am refuzat‟, a spus el, pentru The Hollywood Reporter.

Rick Moranis, redactor pentru publicaţii cunoscute

Moranis locuieşte în prezent în Upper West Side (New York), iar în tot acest timp, fostul actor a găsit numeroase activităţi de făcut. El este redactor pentru „The New York Times‟ şi pentru diferite publicaţii pentru părinţi. În plus, Moranis a realizat, între timp, mai multe reclame radio, în anul 2013 a lansat şi un album muzical de comedie numit „Pieptul mamei mele‟, iar anul trecut, legenda comediei a revenit în atenţia publicului, în momentul în care a jucat într-o reclamă TV, alături de Ryan Reynolds.

2 rick moranis 3 jpg jpeg

Se va întoarce pe marile ecrane?

Deşi în anul 2015, actorul a spus că nu se gândeşte să revină pe marile ecrane, Rick Moranis este pregătit să apară pe marile ecrane din întreaga lume cu faimosul rol din „Honey, I Shrunk the Grandkids‟, într-o producţie marca Disney, unde joacă alături de Josh Gad: „Este un vis împlinit că îl vezi încă o dată pe #RickMoranis pe marele ecran. Bine ai revenit, eroule!‟, a scris Gad, la începutul filmărilor, pe Twitter.

Sursă foto: PinterestRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg