Cum a ajuns Samuel L. Jackson să-l ţină ostatic pe tatăl lui Martin Luther King? Pedeapsa primită de actor

1 samuel l jackson jpg jpeg

Samuel L. Jackson a apărut în unele dintre cele mai mari filme din istoria cinematografiei, printre care se numără şi Pulp Fiction, Jurassic Park sau Django Unchained. Actorul este, de asemenea, starul cu cel mai mare câştig la box office-ul american din toate timpurile, toate filmele sale aducând încasări totale de 5,15 miliarde de dolari.

Asemenea sumă este absolut impresionantă, mai ales pentru cineva care a avut un start în viaţă extrem de dificil. Se pare că Samuel a avut o relaţie foarte complicată cu tatăl lui. De fapt, părintele acestuia era un alcoolic pe care L. Jackson l-a întâlnit doar de două ori în timpul întregii sale vieţi. Iar astea nu e tot!...

Samuel a avut o condamnare care l-a împiedicat să mai studieze la facultatea unde era înscris, pe la finele anilor '60. Ce s-a întâmplat atunci?

Jackson a ajuns să-l ţină ostatic pe tatăl lui Martin Luther King Jr. în campusul universitar Morehouse din Atlanta. Înfuriaţi şi îndureraţi de asasinarea lui Martin Luther King Jr., actorul şi un grup de prieteni de-ai lui i-au luat „prizonieri” pe membrii consiliului director al facultaţii, printre care se număra şi Martin Luther King Sr. De ce au făcut asta? Pentru a se face auziţi, pentru a cere o reformare a progremei universitare.

Cum s-a încheiat întregul episod?

Şcoala nu şi-a schimbat politica, în schimb Samuel a fost acuzat şi condamnat pentru privare de libertate, ceea ce este o ilegalitate destul de mare. Studentul care avea să devină unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood a fost suspendat timp de doi ani de la facultate. După ispăşirea pedepsei, Jackson s-a întors pe băncile facultăţii şi şi-a luat diploma de absolvire la Facultăţii de Actorie în 1972.

Mai mult de-atât, actorul a participat în mod activ la înmormântarea lui Martin Luther King Jr., faimosul pastor şi activist politic de culoare, în Altanta.

Foto - ProfimediaRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg