Cum a fost păcălită Sharon Stone să apară în lenjerie intimă pe marile ecrane

2 shutterstock 95247028 jpg jpeg

Actriţa americană Sharon Stone este şi astăzi una dintre cele mai apreciate prezenţe de la Hollywood. Aceasta s-a remarcat în producţii de mare succes precum: „Casino‟, „Bobby‟ sau „Basic Instinct‟. La 63 de ani, Sharon urmează să lanseze, pe 30 martie, o carte de memorii, în care dezvăluie detalii incredibile de pe platourile de filmare. Câteva fragmente au apărut deja şi au făcut furori în presa internaţională.

Sharon Stone a uimit multă lume în momentul în care a dezvăluit câteva pasaje din cartea sa. Ea descrie cum a făcut păcălită de producători să apară în lenjerie intimă în filmul „Basic Instinct” („Instinct Primar”) şi cum a fost indemnată să întreţină relaţii sexuale cu colegii ei de platou. Zeci de ziare şi publicaţii au scris despre acest subiect, iar multe femei simple sau actriţe cunoscute s-au pus în pielea lui Sharon. De-a lungul timpului, multe vedete de la Hollywood s-au confruntat cu abuzuri sexuale la locul de muncă, cu sau fără voia lor.

Sharon Stone, o victimă a industriei filmului?

Filmul „Basic Instinct‟ („Instinct Primar”) este unul dintre cele mai de succes producţii de la Hollywood care îi are în prim plan pe Michael Douglas şi pe Sharon Stone. Filmul a făcut furori pe marile ecrane datorită scenelor incitante. Una dintre ele este cea în care actriţa Sharon Stone apare fără lenjerie intimă. La câţiva ani de la difuzarea celebrei scene, Stone a dezvăluit că nu a ştiut iniţial că părţile ei intime vor fi expuse pe ecran şi a fost păcălită de fapt de producători. Actriţei i s-a spus să îşi dea jos lenjeria intimă pentru că „reflecta lumina‟ în timpul filmărilor. Mai târziu, în timpul unei proiecţii a scenei, Stone a fost uimită să descopere că de fapt, se vedeau mai multe: „Eram eu pe ecran şi părţile mele intime. Am avut o decizie importantă de luat. M-am dus la cabina de proiecţie, l-am pleznit pe regizor, am plecat, m-am dus la maşină şi mi-am sunat avocatul. Mi-a spus că nu se poate lansa acest film aşa cum era, era ilegal să apar aşa”, declară actriţa. Cu toate acestea, Sharon s-a gândit că ar fi mai bine să renunţe la scandal şi să accepte controversata scenă pentru că este o adevărată profesionistă: „Era corect pentru film şi pentru personaj. Până la urmă am făcut-o‟, scrie ea în carte.

A fost îndemnată să întreţină relaţii sexuale cu colegii de platou

Manipularea cu care s-a confruntat actriţa de la Hollywood nu s-a oprit la doar la lenjeria sa intimă. Ea scrie că a fost presată de regizori şi de producători să întreţină relaţii sexuale cu colegii ei de sex masculin, astfel încât ar putea avea „o chimie‟ mai bună cu ei: „Sexul şi nu sexualitatea era de aşteptat în meseria mea‟, a mai scris actriţa.

Cartea „The Beauty of Living Twice”, scrisă de Sharon Stone urmează să se lanseze la finalul acestei luni, pe 30 martie. Se anunţă o explozie de dezvăluiri de pe platourile de filmare ale marilor producţii Hollywoodiene. 

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg