Cum arată Andra în costum de baie. "Incredibil de frumoasă şi sexy"

Cum arată Andra în costum de baie  "Incredibil de frumoasă şi sexy" jpeg

Andra Măruţă este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România. Are o carieră de succes, dar şi o viaţă personală împlinită.

Andra a plecat împreună cu familia în vacanţă şi şi-a surprins fanii cu o ipostază mai puţin obişnuită. S-a lăsat fotografiată la piscină, în costum de baie. 

La un moment dat, artista a vrut să imortalizeze momentul, iar micuţa Eva şi-a făcut apariţia în spatele mămicii. Nu doar că ea şi-a schimbat starea de spirit, ci şi poza a ieşit extraordinar. 

Citeşte şi: De ce nu bea Andra alcool niciodată! Momentul în care s-a făcut de râs în faţa socrilor: ”Au aflat cele mai tari poveşti!”

”Stai liniştit să faci o poză când apare motivul pentru care te relaxezi mai puţin, dar râzi mult mai mult! @evamaruta ♥️”, a scris Andra pe reţelele de socializare.

La scurt timp au apărut şi comentariile, iar Andra a primit doar aprecieri. 

"Andra,cu riscul de al face gelos pe Măruţă, îţi fac o declaraţie de dragoste deschisă, eşti superbă, incredibil de frumoasă şi sexy,la fel de atrăgătoare şi simpatică mereu,vocea şi talentul înăscut se amplifică de la an la an,iar rolul de mamă ţi se potriveşte mănuşă!!! O femeie perfectă şi adorabilă,visul oricărui bărbat adevărat!!!", a scris unul dintre utilizatori pe Instagram. 

        Vezi această postare pe Instagram                   Stai liniştit să faci o poză când apare motivul pentru care te relaxezi mai puţin, dar râzi mult mai mult! @evamaruta ♥️ O postare distribuită de Andra (@andra) pe Iul 29, 2019 la 11:40 PDT

Stai liniştit să faci o poză când apare motivul pentru care te relaxezi mai puţin, dar râzi mult mai mult! @evamaruta ♥️

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra şi Cătălin Măruţă au împreună doi copii: David şi Eva.

Andra şi Cătălin Măruţă s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu şi-au oficializat relaţia. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, oraşul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste.

Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august acelaşi an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan. Naşii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj şi partenera lui de viaţă, Ana Maria.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg