Cum arăta Andreea Esca în timpul facultăţii. Timpul nu a trecut peste ea!

5 83520 original jpg jpeg

Andreea Esca pare neschimbată. La 46 de ani, prezentatoarea TV are acelaşi zâmbet larg şi aceeaşi veselie în privire ca în timpul facultăţii.

Îndrăgita prezentatoare TV şi-a adus aminte cu nostalgie de perioada studenţiei şi a postat pe Instagram o fotografie alături de colegii ei. Andreea Esca este aceeaşi femeie plină de viaţă, cu zâmbetul larg pe buze.  

image

Un lucru mai puţin cunoscut despre Andreea Esca este că nu a intrat din prima la facultate şi că a ales jurnalismul din întâmplare.

„Am dat la ASE. Economie politică ştiam bine. Problema este că, după ce am învăţat discursurile lui Ceauşescu şi ce te mai puneau să înveţi, Ceauşescu a murit. Am dat după aceea în 90 la Finanţe-Bănci, şi nu am luat, aşa că am plecat în vacanţă, că era vară. Tata a înnebunit de nervi, cum să plec dacă nu am intrat la facultate?! Aşa că m-a chemat acasă şi mi-a zis: vezi că s-a înfiinţat prima facultate particulară în România, se cheamă Athenaeum, tu ai să te duci acolo şi ai să dai la drept. Când am ajuns acolo, alături era Facultatea de Jurnalism. Şi nu ştiu să spun de ce, la asta m-am înscris. Şi nu ştiu să spun nici de ce am ales secţia de televiziune…", a afirmat Andreea Esca într-un interviu pentru revistatango.ro. 

Debutul ei a avut loc în ianuarie 1992, când, la sfatul unui prieten, s-a prezentat la interviul pentru postul de prezentator de ştiri al postului SOTI, un moment despre care Andreea Esca spune că a avut noroc.  

image

"Am avut noroc. Când am început în televiziune, nu exista nimic. Acum, într-adevăr, este mult mai greu. Când m-am angajat la SOTI, mi-au dat un ziar “ia şi tu şi citeşte ceva de aici”. După care mi-au zis “nu vrei să rămâi să prezinţi şi jurnalul diseară? Cred că unul dintre principalele mele atuuri a fost că eram îmbrăcată ca o babă. În ziua aceea am zis să îmi iau un sacou. Or fi zis că sunt mai serioasă când m-au văzut aşa. Aveam 19 ani jumate când m-am angajat la SOTI", a dezvăluit aceasta la Serile FJSC.

Prezentatoarea şi-a început cariera la SOTI, la începutul anilor ’90. Andreea Esca a prezentat, constant, Ştirile ProTV de la ora 19.00, de la înfiinţarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă, fiind cea mai longevivă prezentatoare de ştiri din România.

Sursă: viva.roRecente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg