Cum arată Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger din relaţia extraconjugală cu menajera şi ce crede despre „Terminator‟

1 arnold schwarzenegger jpg jpeg

Arnold Schwarzenegger se mândreşte cu o familie numeroasă, formată din cinci copii - două fete şi trei băieţi. Însă cel care îi seamănă perfect este Joseph Baena, provenit din relaţia extraconjugală pe care „Terminatorul‟ a avut-o cu menajera sa, Mildred Baena.

Cândva, Arnold Schwarzenegger a avut o aventură cu Mildred Baena, menajera care a lucrat pentru familie timp de 20 de ani, înainte de a se pensiona în anul 2011. Din povestea lor, a rezultat Joseph, care astăzi are 24 de ani. Arnold a fost convins încă de la început că el este tatăl său, mai ales că Joseph i-a semănat încă din primii ani de viaţă.

Citeşte şi: Schwarzenegger, superstar în Rusia. Putin urmăreşte doar 22 de persoane pe Twitter şi fostul actor e una dintre ele

„Eram în şcoala generală şi am fost scos din clasă. Mama era acolo şi mi-a spus că trebuie să mergem. Toată lumea aflase de mine şi cine este tatăl meu. Aveam 13 ani. Corpul meu se transforma şi viaţa mea s-a transformat în faţa ochilor mei‟, şi-a amintit Joseph, despre momentul în care a apărut în presă că Arnold Schwarzenegger ar mai avea un fiu.

Astăzi, el pare a fi copia tatălui său - este sportiv, ambiţios şi, în plus, nu îşi doreşte să profite de numele Schwarzenegger.

Joseph Baena: „Tatăl meu este de modă veche‟

Fiul lui Arnold Schwarzenegger i-a moştenit pasiunile. El iubeşte culturismul, dar şi actoria. Joseph a apărut pe prima pagină a revistei „Men's Health‟, din luna martie, şi a vorbit despre ambiţia cu care a fost înzestrat: „Tatăl meu este de modă veche. El crede că munca grea dă roade, şi eu cred la fel. Îmi place cuvântul onoare. Când merg la audiţii, ei nu ştiu cine sunt pentru că nu avem acelaşi nume de familie‟, a spus el.

Citeşte şi: Arnold Schwarzenegger este un alt om de 5 ani. Ce schimbare radicală l-a ferit de un infarct sau AVC? 

Primul succes din carieră

Mai mult decât atât, tânărul activează în zona imobiliară. El a anunţat, de curând, pe Instagram că a vândut prima casă de lux, după ce anul trecut a devenit agent imobiliar. „Sunt super încântat să încep o nouă carieră în domeniul imobiliar rezidenţial. Abia aştept să ne dezvoltăm şi să învăţ de la echipa mea uimitoare‟, declara el pe atunci, potrivit „Yahoo‟.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg