Cum arată şi ce reguli stricte trebuie să respecte bona copiilor ducilor de Cambridge

1 familie cambridge jpg jpeg

Femeia care are grijă de George, de Charlotte şi de Louis, copiii prinţului William şi ai ducesei Kate, este adesea supranumită „supernanny‟, pentru că este o super bonă în adevăratul sens al cuvântului. Şcolită la prestigioasa şcoală de bone, Colegiul Norland, Maria Teresa Turrion Borrallo este expertă în îngrijirea copiilor şi respectă cu sfinţenie regulile impuse de ducii de Cambridge.

Înainte să fie angajată de familia regală, Maria şi-a oferit serviciile altor cupluri importante cu copii din Marea Britanie, unde locuieşte de două decenii. Mick Jagger şi fosta sa soţie, Jerry Hall, reprezintă una dintre familiile care au apelat la experienţa Mariei de bonă profesionistă. Femeia s-a născut în Spania, dar de mulţi ani trăieşte în Anglia, locul unde s-a dedicat copiilor. Deşi nu este mamă, bona Borrallo ştie mai bine decât mulţi părinţi cum să aibă gijă de copii şi cum să le ofere cea mai aleasă educaţie.

        View this post on Instagram                   Baby George with nanny Maria! ❤️❤️😍 . . . #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #queenelizabeth #monarch #monarchy #royals #britishroyalfamily #katemiddleton #duchessofcambridge #dukeofcambridge #thecambridges #queenofengland A post shared by Prince George Alexander Louis (@hrhprincgeorge) on Nov 15, 2019 at 4:23am PST

Baby George with nanny Maria! ❤️❤️😍 . . . #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #queenelizabeth #monarch #monarchy #royals #britishroyalfamily #katemiddleton #duchessofcambridge #dukeofcambridge #thecambridges #queenofengland

A post shared by Prince George Alexander Louis (@hrhprincgeorge) on

Când a intrat în familia Cambridge

Borrallo a fost angajată de ducii de Cambridge în martie 2014, înainte ca prinţul George să împlinească 1 an. Acum, bona locuieşte alături de duci şi de cei trei copii ai lor, în spaţiosul apartament 1A, situat pe suprafaţa unui etaj din Palatul Kensington. Maria Teresa Turrion Borrallo este antrenată să ofere primul ajutor în caz de urgenţe medicale şi are pregătire într-o mulţime de domenii, de la securitate cibernetică până la Taekwondo – tip de artă marţială coreeană.

Tot ce a învăţat aplică în jobul oferit de familia regală şi, pe lângă vastele ei cunoştinţe în caltate de bonă profesionistă, Maria respectă întocmai şi regulile impuse de William şi Kate. Iată despre ce indicaţii este vorba:

Utilizează doar scutece din material textile

Înainte să folosească oliţa şi toaleta, copiii prinţului William au purtat scutece din material textil şi nu din cele de unică folosinţă. Pe lângă faptul că bona trebuie să utilizeze astfel de scutece, aceasta trebuie să ştie şi să fie dispusă să le igienizeze în caz de nevoie. 

Respectă ora 7 de culcare

Doar pentru că prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis au sânge albastru nu înseamnă că aceştia sunt favorizaţi într-un fel. Dimpotrivă, cei trei prinţi în miniatură trebuie să meargă la culcare nu mai târziu de ora 7 p.m.

Petrece mult timp afară cu cei mici şi program limitat la TV

Reporterul regal Katie Nicholl a declarat că ducesa a impus un set de reguli privind petrecerea timpului liber. Astfel, copiii stau mai mult pe afară cu bona şi fac o mulţime de activităţi de relaxare şi educative. Când vine vorba despre ecranele luminoase, copiii au parte de un timp limitat de vizionat desene animate şi alte programe speciale pentru cei mici.

Nu are voie să le aplice corecţii fizice

Potrivit educaţiei de la şcoala de bone, lui Borallo îi este interzis, indiferent de circumstanţe, să îi lovească pe copii, ca pedeapsă. Toate bonele care au trecut prin Colegiul Norland trebuie ssă respecte această regulă, în caz contrar li se retrage dreptul de a profesa.

Aceeaşi regulă sănătoasă a fost impusă şi de ducii de Cambridge, care au refuzat să cedeze în faţa acestei metode de educare a celor mici. Au adoptat, însă, tehnica discuţiilor despre cele întâmplate. Această discuţie pe un ton grav, dar calm, are loc pe o canapea, unde se aşază părinţii şi cel vinovat. În final, copilul înţelege că nu a procedat corect, reflectă la asta şi promite să îşi revizuiască comportamentul.

@shuttestock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg