Cum are grijă de tine „fructul îngerilor“

1 73854 original jpg jpeg

Având o consistenţă asemănătoare cu cea a untului, papaya, cunoscut şi sub numele de „fructul îngerilor“, este un fruct bogat în substanţe nutritive şi antioxidanţi.

Din acest motiv,este recomndat femeilor care doresc să aibă o piele strălucitoare şi un păr bogat. Iată cum poţi să foloseşti acest fruct pentru a reda strălucire pielii şi părului.Hidratează pieleaDatorită vitaminei A,papaya ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii şi a proteinelor inactive,întinerind astfel pielea. De asemenea,păstrează pielea hidratată. Dacă vrei o piele strălucitoare,foloseşte masca cu papaya şi miere. Zdrobeşte o jumătate de papaya,pune-o într-un vas şi adaugă 3 linguri de miere. Amestecă bine ingredientele până obţii o pastă moale. Aplică masca pe faţă şi pe gât. Las-o să acţioneze 20 de minute şi apoi clăteşte cu apă rece.

Citeşte şi:

Uleiuri care-ţi protejează pielea de soare

Cele mai simple remedii antimătreaţă

Estompează petele

Suferi de acnee şi ai numeroase

ale coşurilor pe ten? Dacă da,apelează cu încredere la masca cu papaya. Zdrobeşte un fruct întreg şi aplică-l pe faţă. Lasă-l să acţioneze o jumătate de oră.

Fructul face minuni şi în cazul călcâielor crăpate şi uscate. Zdrobeşte pulpa fructului şi pune-o într-un bol. Adaugă zeama de la o lămâie şi aplică masca pe călcâie. Lasă amestecul să acţioneze 15-20 de minute,după care clăteşte cu apă caldă. Apelează la această mască până când vezi îmbunătăţiri.

Specilaiştii susţin că substanţele nutritive care se întâlnesc în papaya ajută la prevenirea calviţiei. Prin urmare,introdu în regimul tău alimentar papaya.  Mănâncă din fruct cel puţin de trei ori pe săptămână pentru a estompa subţierea firului de păr.

Masca de păr cu papaya ajută la tratarea scalpului uscat şi solzos. Îndepărtează seminţele fructului şi zdrobeşte-l. Pune fructul într-un vas şi adaugă o jumătate de cană de iaurt. Aplică pasta pe păr şi las-o să acţioneze aproximativ 30 de minute. Apoi clăteşte cu apă caldă.

Deoarece este bogat în minerale,vitamine şi enzime,papaya acţionează ca un balsam natural,făcând părul mai moale şi mai neted. Zdrobeşte un fruct şi 2 banane.  Adaugă o jumătate de canăde  iaurt şi ulei de nucă de cocos şi amestecă bine ingredientele,până obţii o pastă groasă. Aplică masca pe părul umed şi înfăşoară-l într-un prosop. Las-o să acţioneze o jumătate de oră. Clăteşte apoi cu apă călduţă.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg