Cum decolorezi natural părul vopsit

simeon stalpnicul png

Dacă vrei să îţi deschizi culoarea părului dar îţi este frică să nu-i afectezi sănătatea, alege ingredientele naturale. Sunt cele pe care le ai cu siguranţă în casă şi care dau rezultatele dorite.

Ce trebuie să ştii înainte de decolorarea naturală:

-Prin îndepărtarea vopselei de pe firele de păr,podoaba capilară nu va mai avea aceeaşi strălucire pe care o avea când părulera vopsit.-După aplicarea remediului natural,trebuie să foloseşti un timp tratamente pentru îngrijirea părului. Acestea îi vor reda strălucirea şi firele vor deveni mai puternice şi mătăsoase.

Oţet de cidru de mere

Este ingredientul care nu lipseşte din bucătărie. Însă,atunci când este folosit pentru a decolora şuviţele,rezultatele vor varia în funcţie de tipul de păr avut.

Citeşte şi:Avocado-ajutorul perfect pentru părul deteriorat!

Amestecă 250 ml de oţet de cidru de mere cu 6 căni cu apă (1.5 litri). Clăteşte cu soluţia obţinută părul spălat şi las-o să acţioneze 15 minute.

Vitamina C

Se găseşte în mai multe alimente,în special în fructele citrice,cum sunt portocala,lămâia,grepfrutul. Iar capsulele uleioase cu vitamina C ajută la îndepărtarea vopselei de pe firele de păr.

Pune într-un vas conţinutul a 9 capsule uleioase cu vitamina C şi amestecă-l cu şampon. Spală părul cu pasta obţinută aşa cum o faci de obicei când te şamponezi. Rezultatele apar după mai multe aplicări ale tratamentului.

Citeşte şi:Aşa-ţi speli corect părul!

Mierea

Este ingredientul perfect în deschiderea culorii părului deoarece conţine peroxid de benzoil,un derivat al apei oxigenate. În plus,firele de păr devin mai puternice şi,în acelaşi timp,oferă hidratarea necesară şuviţelor.

Amestecă 2 linguri de

cu 250 ml de apă şi o cană de oţet. Lichidul obţinut se aplică pe părul ud şi se lasă peste noapte. Strânge şuviţele sub o cască de duş. Clăteşte bine părul în dimineaţa următoare.

În urma folosirii acestor remedii naturale pentru deschiderea culorii părului,rezultatele vor fi vizibile după mai multe aplicări. Ele nu au efect imediat,aşa cum au decolorantele din comerţ.

Credit foto:www.fustany.comRecente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg