Cum i-a salvat Tom Cruise viaţa actriţei Elisabeth Shue. N-a fost singura lui faptă eroică!

1 elisabeth shue tom cruise jpg jpeg

Incidentul din 2020, de pe platourile de filmare de la "Mission Impossible 7", când actorul le-a cerut celor din echipă se respecte restricţiile COVID-19, este dovada faptului că starul hollywoodian ţine la siguranţa celor din jurul lui. De fapt, Tom Cruise este atât de riguros şi atent la filmări, încât a reuşit chiar să evite un accident care ar fi putut s-o coste pe Elisabeth Shue chiar viaţa.

Tom Cruise şi Elisabeth Shue au o relaţie profesională care datează încă din 1988, când au jucat împreună în filmul "Cocktail". „Toată lumea credea că am avut o aventură cu Tom Cruise la filmări, dar asemenea zvon este cel mai absurd lucru pe care l-am auzit în viaţa mea”, spunea actriţa. Bun, n-o fi existat nicio relaţie intimă între cei doi actori, însă asta nu l-a împiedicat pe Tom să sară în ajutorul partenerei sale din film atunci când ea avea nevoie cel mai mult de protecţie. Cameramanul Bill Bennett şi-a amintit momentul în care Cruise a devenit erou în carne şi oase şi i-a salvat viaţa colegei lui de breaslă. Conform celor spuse de acesta, cei doi actori se îndreptau spre un elicopter pentru a-şi lua scenariul şi notiţele făcute de regizor în privinţa următoarelor secvenţe pe care cei doi protagonişti le aveau de filmat. Conform celor publicate de The Sun despre întregul incident, pilotul a lăsat pornit motorul elicopterului, lucru care era cât pe ce să-i fie fatal actriţei. „Elicea devine invizibilă atunci când se roteşte şi, dacă te apropii de ea, te omoară pe loc”, a explicat Bennet. Elisabeth alerga spre elicopter, în spatele lui, şi, pe măsură ce se apropia de el, Tom a văzut-o şi „a sărit spre ea, reuşind să o apuce doar de picioare şi s-o trântească la pământ”. A fost de-ajuns ca s-o oprească pe Shue dintr-o moarte sigură.

Inutil să mai spunem că actriţa a rămas şocată din cauza a ceea ce tocmai se întâmplase, dar, în acelaşi timp, era extrem de recunoscătoare pentru prezenţa de spirit a lui Cruise. Iar acesta nu a fost singurul moment în care Tom a salvat viaţa cuiva pe platourile de filmare!

stanga
dreapta
2 elisabeth shue 1 shutterstock 97065593 jpg jpeg
3 elisabeth shue shutterstock 101496106 jpg jpeg
1 elisabeth shue tom cruise jpg jpeg
5 tom cruise 1 shutterstock 24707980 jpg jpeg
6 tom cruise elisabeth shue jpg jpeg
7 tom cruise shutterstock 135393794 jpg jpeg

În luna aprilie a acestui an, Tom Cruise a dovedit din nou că nu este erou doar pe marele ecran, ci şi în viaţa de zi cu zi. El a salvat un operator de imagine de la moarte sigură, împiedicându-l să cadă dintr-un tren pe platoul de filmare a peliculei "Mission Impossible 7". Daily Mail confirmă fapta bună comisă de actor, având chiar imagini de la acea filmare care-i putea fi fatală cameramanului respectiv.

„Să fim serioşi, ceea ce fac eu nu presupune salvarea de vieţi omeneşti”, a declarat Tom în 1986, în revista Interview. „Sunt un norocos, dar meseria mea e doar un aspect al vieţii mele. Îmi place ceea ce fac, dar familia este, de asemenea, foarte importantă pentru mine. Dacă ne uităm puţin prin ziare, putem vedea că se întâmplă multe lucruri în afara vieţii mele profesionale”. Interesant de observat cum starul hollywoodian spunea că ceea ce face el nu presupune salvarea de vieţi omeneşti, însă exact asta a făcut doi ani mai târziu de la această declaraţie şi apoi din nou anul acesta, în aprilie 2021!

Foto - ShutterstockRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg