Cum îţi alegi crema potrivită

1 84070 original jpg jpeg

Cu atâtea produse cosmetice pe piaţă, nu este deloc uşor să-ţi alegi crema potrivită. Dacă nu ştii ce produs e bun pentru tenul tău, urmează recomandările de mai jos.  

În fiecare dimineaţă, înainte de a trece la machiaj, îţi cureţi tenul şi aplici o cremă. Fiind un ritual zilnic, merită să acorzi o atenţie deosebită produselor pe care le alegi. Asigură-te că sunt compatibile cu pielea ta - altfel, în loc de îmbunătăţiri, te poţi alege cu probleme

Bogată în minerale, pentru ten sensibil

Stresul, programul supraîncărcat, diferenţele de temperatură, toţi aceşti factori au repercusiuni asupra tenului. Te poţi trezi cu pete roşii şi cruste. În acest caz, trebuie să alegi o cremă cu un complex de minerale (cupru, zinc, mangan) care stimulează crearea de noi celule şi ajută la repararea epidermei. Nu uita să foloseşti şi o cremă de noapte. Aceasta trebuie să aibă în compoziţie extracte de rodie sau aloe, puternic antioxidante, care ajută la protejarea pielii şi la restabilirea barierei sale de hidratare. Pentru a nu înrăutăţi situaţia, este recomandat să eviţi machiajul, măcar până la regenerarea completă a pielii.

Cu vitamina E, pentru ten uscat

Pielea uscată este fragilă şi se poate irita uşor. Mai mult, ridurile devin mai vizibile. Pentru a-i reda elasticitatea şi hidratarea de care are nevoie, optează pentru crema cu o textură onctuaosă, bogata în vitamina E şi extracte din plante cu proprietăţi hidratante (mandarină, bambus). Un alt ingredient cu efecte vizibile este acidul hialuronic, care ajută la netezirea ridurilor fine şi oferă un aspect catifelat.

Cu apă termală, pentru ten gras

O piele grasă şi cu tendinţă acneică poate fi rezultatul unor tulburări hormonale, dar şi a stresului, oboselii, poluării. Aceşti factori determină o producţie mai mare de sebum şi implicit o înmulţire excesivă a bacteriilor. Un ten de această natură necesită o curăţare delicată, cu un produs creat special pentru tenul gras, şi o cremă tratament. Citeşte atent eticheta şi alege produsul care conţine apă termală sau micelară. E important să aibă un pH neutru, să nu conţină săpun, alcool şi coloranţi.



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg