Cum îţi alegi crema potrivită

1 84070 original jpg jpeg

Cu atâtea produse cosmetice pe piaţă, nu este deloc uşor să-ţi alegi crema potrivită. Dacă nu ştii ce produs e bun pentru tenul tău, urmează recomandările de mai jos.  

În fiecare dimineaţă, înainte de a trece la machiaj, îţi cureţi tenul şi aplici o cremă. Fiind un ritual zilnic, merită să acorzi o atenţie deosebită produselor pe care le alegi. Asigură-te că sunt compatibile cu pielea ta - altfel, în loc de îmbunătăţiri, te poţi alege cu probleme

Bogată în minerale, pentru ten sensibil

Stresul, programul supraîncărcat, diferenţele de temperatură, toţi aceşti factori au repercusiuni asupra tenului. Te poţi trezi cu pete roşii şi cruste. În acest caz, trebuie să alegi o cremă cu un complex de minerale (cupru, zinc, mangan) care stimulează crearea de noi celule şi ajută la repararea epidermei. Nu uita să foloseşti şi o cremă de noapte. Aceasta trebuie să aibă în compoziţie extracte de rodie sau aloe, puternic antioxidante, care ajută la protejarea pielii şi la restabilirea barierei sale de hidratare. Pentru a nu înrăutăţi situaţia, este recomandat să eviţi machiajul, măcar până la regenerarea completă a pielii.

Cu vitamina E, pentru ten uscat

Pielea uscată este fragilă şi se poate irita uşor. Mai mult, ridurile devin mai vizibile. Pentru a-i reda elasticitatea şi hidratarea de care are nevoie, optează pentru crema cu o textură onctuaosă, bogata în vitamina E şi extracte din plante cu proprietăţi hidratante (mandarină, bambus). Un alt ingredient cu efecte vizibile este acidul hialuronic, care ajută la netezirea ridurilor fine şi oferă un aspect catifelat.

Cu apă termală, pentru ten gras

O piele grasă şi cu tendinţă acneică poate fi rezultatul unor tulburări hormonale, dar şi a stresului, oboselii, poluării. Aceşti factori determină o producţie mai mare de sebum şi implicit o înmulţire excesivă a bacteriilor. Un ten de această natură necesită o curăţare delicată, cu un produs creat special pentru tenul gras, şi o cremă tratament. Citeşte atent eticheta şi alege produsul care conţine apă termală sau micelară. E important să aibă un pH neutru, să nu conţină săpun, alcool şi coloranţi.Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg