Cum îţi alegi crema potrivită

1 84070 original jpg jpeg

Cu atâtea produse cosmetice pe piaţă, nu este deloc uşor să-ţi alegi crema potrivită. Dacă nu ştii ce produs e bun pentru tenul tău, urmează recomandările de mai jos.  

În fiecare dimineaţă, înainte de a trece la machiaj, îţi cureţi tenul şi aplici o cremă. Fiind un ritual zilnic, merită să acorzi o atenţie deosebită produselor pe care le alegi. Asigură-te că sunt compatibile cu pielea ta - altfel, în loc de îmbunătăţiri, te poţi alege cu probleme

Bogată în minerale, pentru ten sensibil

Stresul, programul supraîncărcat, diferenţele de temperatură, toţi aceşti factori au repercusiuni asupra tenului. Te poţi trezi cu pete roşii şi cruste. În acest caz, trebuie să alegi o cremă cu un complex de minerale (cupru, zinc, mangan) care stimulează crearea de noi celule şi ajută la repararea epidermei. Nu uita să foloseşti şi o cremă de noapte. Aceasta trebuie să aibă în compoziţie extracte de rodie sau aloe, puternic antioxidante, care ajută la protejarea pielii şi la restabilirea barierei sale de hidratare. Pentru a nu înrăutăţi situaţia, este recomandat să eviţi machiajul, măcar până la regenerarea completă a pielii.

Cu vitamina E, pentru ten uscat

Pielea uscată este fragilă şi se poate irita uşor. Mai mult, ridurile devin mai vizibile. Pentru a-i reda elasticitatea şi hidratarea de care are nevoie, optează pentru crema cu o textură onctuaosă, bogata în vitamina E şi extracte din plante cu proprietăţi hidratante (mandarină, bambus). Un alt ingredient cu efecte vizibile este acidul hialuronic, care ajută la netezirea ridurilor fine şi oferă un aspect catifelat.

Cu apă termală, pentru ten gras

O piele grasă şi cu tendinţă acneică poate fi rezultatul unor tulburări hormonale, dar şi a stresului, oboselii, poluării. Aceşti factori determină o producţie mai mare de sebum şi implicit o înmulţire excesivă a bacteriilor. Un ten de această natură necesită o curăţare delicată, cu un produs creat special pentru tenul gras, şi o cremă tratament. Citeşte atent eticheta şi alege produsul care conţine apă termală sau micelară. E important să aibă un pH neutru, să nu conţină săpun, alcool şi coloranţi.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg