Cum menţii unghiile frumoase şi sănătoase

1 67656 original jpg jpeg

Forma şi aspectul unghiilor reflectă personalitatea şi modul de îngrijirea a fiecăreia. Probabil ai auzit multe despre manichiură şi pedichiură şi diverse alte tehnici care menţin unghiile frumoase, dar mereu e loc de mai mult.

Cum să menţii unghiile frumoase:Prin alimentaţie

Dieta joacă un rol foarte important în menţinerea sănătăţii,lucru care se vede şi în exterior. Dacă unghiile sunt fragile şi se rup uşor,atunci poate fi din cauza faptului că lipsesc din organism anumite substanţe nutritive importante,care trebuie să fie incluse în dieta zilnică pentru a beneficia de ele. Astfel vom avea unghiile mai sănătoase. Trebuie să includem alimente bogate în biotină,care îmbunătăţeşte rezistenţa unghiilor,zinc şi magneziu care sunt esenţiali pentru diverse funcţii de sinteză celulară,calciul care este benefic pentru unghii şi oase,fier şi desigur,consumul de apă pentru eliminarea toxinelor din organism. În plus,este recomandat să mergi la un nutriţionist care o să-ţi spună cum poţi obţine aceste elemente. Aminoacizii,cisteina,metionina,vitaminele A şi C,fier,sunt câteva dintre ele.

Acetona

Da,ai auzit bine,acetona pe care o folosim pentru îndepărtarea ojei de pe unghii poate fi cauza care duce la ruperea acestora. Este important să citim ce conţine respectivul lichid,pentru a şti dacă e bine să-l folosim sau nu. Trebuie citite etichetele şi să nu le alegem pe cele care conţin formaldehidă sau nathacrylate.

Unghiile false

Purtarea de unghii false va face ca unghiile să fie mai vulnerabile la rupere. Cel mai bine este să nu apelezi la acestea,lăsând unghiile să crească natural şi le dai forma pe care o vrei. Acestea se păstrează sănătoase şi nu o să se mai rupă.

Oja

Cel mai sănătos este să aplicăm un strat de lac de unghii sau o ojă mată,astfel încât să nu se păteze acestea. Mai ales atunci când sunt aplicate diferite pietricele care o să facă rău unghiei. Acestea nu trebuie aplicate direct pe unghie.

Crema de mâini

Unghiile sunt de 10 ori mai mult predispuse la rupere. Aşa că,de fiecare dată când ne spălăm pe mâini,şi în cazul în care unghiile sunt moi şi fragile,cel mai bine este să ne dăm cu cremă de mâini,astfel acestea devin puternice şi sănătoase.

Acestea sunt pentru îngrijire suplimentară şi un răsfăţ periodic al unghiilor,care le ţin sănătoase şi puternice. Folosirea de ulei de cuticule şi unghii este benefic pentru sănătatea unghiilor.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg