Cum previi îngălbenirea unghiilor

1 69348 original jpg jpeg

Ai observat că de la o vreme unghiile nu mai au aceeaşi culoare naturală frumoasă şi nu ştii ce să faci pentru a le ajuta? Nu te alarma, întrucât este doar o problemă temporară pentru care există soluţii.

Dacă după ce ai îndepărtat lacul,unghiile tale au o nuanţă gălbuie este din cauză că ele au o suprafaţă poroasă care inevitabil absoarbe pigmenţii din substanţele aplicate. Oxizii de fier din pigmenţii roz şi roşii sunt cei mai agresivi şi-ţi oferă acea nuanţă inestetică.

Din fericire unghia nu este afectată în profunzime,iar dacă tenta este puţin vizibilă,în doar câteva zile,ea va dispărea complet. Dacă substanţa a provocat daune mai mari,este nevoie de câteva luni până suprafaţa se va reface.

Iată câteva trucuri pentru a preveni îngălbenirea unghiilor:

1.      Cu cât vei păstra mai mult lacul de unghii,cu atât unghiile vor avea mai mult de suferit,deci refă manichiura şi pedichiura la câteva zile.

2.      Foloseşte o bază pentru lacul de unghii înainte de a aplica oja,deoarece ea oferă o barieră de protecţie între lac şi suprafaţa unghiei.

3.      Dacă ai unghii fragile,care se rup cu uşurinţă,atunci riscul de a se îngălbeni este mai mare. În aces caz,este indicat să foloseşti în mod constant o cremă hidratantă specială pentru mâini şi unghii. Ea va ajuta la întărirea unghiilor,iar stratul nu va mai fi la fel de poros.

Citeşte şi:

Cum alegi dizolvantul pentru unghii

Unghii fragile? Iată cum le îngrijeşti!Recente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg