Cum s-au cunoscut Cabral şi Andreea Ibacka acum 14 ani. Dragostea nu a fost la prima vedere, ci după şase luni

1 sotii ibacka jpg jpeg

După patru ani de relaţie, Andreea (35 ani) şi Cabral (42 ani) au decis să-şi unească destinele în faţa altarului, mai exact în 2011. Acum mai bine de un deceniu, se întâmpla să se întâlnească pe platourile de filmare ale unui telenovele celebre.

În urmă cu 14 ani, Andreea a ajuns în televiziune în urma unui casting realizat de postul Acasă tv. Era nevoie de o fată frumuşică, blondă şi cu ochi albaştri care să interpreteze rolul Irinei Dumbravă din telenovela „Inimă de ţigan”. Nu a durat mult până când publicul - utilizatorii site-ului tv - au votat-o şi aşa a apărut pe micile ecrane, începând cu anul 2007. Întâmplarea a făcut ca şi Cabral să aibă rol în telenovelă, astfel că s-au văzut pe platourile de filmare. Nu a fost însă dragoste la prima vedere, dar Cabral Ibacka nu s-a lăsat descurajat. Iată ce a declarat într-un interviu acordat revistei VIVA!:  

„Dragoste. La prima vedere. Clar. După şase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraş cu mine. Până la urmă, a ieşit la o cafea. Şi şarmul meu incredibil, prezenţa mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-şi mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam aşa ceva…”, a spus, în tonul său glumeţ, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” de pe Pro tv. 

În ceea ce priveşte relaţia cu părinţii Andreei, vedeta nu şi-a făcut griji în privinţa asta: 

„A,  dar  nu  au  fost  probleme  acolo. Şi-au făcut cruce cu limba şi au sperat că ştie ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului şi că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a ştiut colega de rate ce să aleagă…”, a mai precizat prezentatorul tv pentru sursa citată. 

Anul trecut, la aniversarea a opt ani de căsnicie, Cabral a ţinut să-i facă soţiei sale o declaraţie de dragoste neobişnuită, însă în stilul lui caracteristic: 

„Sfaturi n-am. Nici pilde. Doar poveşti. Unele de râs, altele… cu mai puţin râs. Dar m-am apucat să scriu textul ăsta pentru ea, pentru noi. Pentru că, în felul meu, o iubesc tare pe creştina asta. În felul meu ciudat, imperfect, cu greşeli şi rateuri… o iubesc tare mult. Nici nu prea înţeleg de ce, că-i acră şi ciufută, încăpăţânată şi avântată, prea harnică şi mult prea ambiţioasă… dar asta e, m-am pricopsit cu ea”, scrie Libertatea.ro

Andreea Ibacka, fostă Pătraşcu, a absolvit Facultatea de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti. S-a căsătorit în anul 2011 cu Cabral Ibacka, fost luptător român de kickboxing, actor şi prezentator tv. Cuplu are o fetiţă, pe numele său Namiko, din 2018. Este al doilea copil pentru Cabral, el mai având o fetiţă, pe Inoke, din fosta căsnicie cu Luana Ibacka (53 ani). Andreea a scris pe blogul ei că numele de origine japoneză „Namiko” înseamnă „copilul valurilor”. Chiar dacă le-a fost greu la început să se decidă, până la urmă prenumele fetiţei i-a cucerit pe cei doi. 

familie ibacka jpg jpeg

Andreea Ibacka revine pe micile ecrane, după un contract semnat cu Antena 1. Vedeta va juca într-un serial produs de Ruxandra Ion. Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg