Cum să ai grijă de piele iarna: 6 sfaturi utile

1 73326 original jpg jpeg

Fiecare anotimp are efecte pozitive şi negative asupra pielii. Dar temperaturile scăzute din sezonul rece implică îngrijire suplimentară, deoarece pielea feţei, a mâinilor şi picioarelor se usucă şi devine mult mai sensibilă.

Este important ca iarna să fie adoptat un regim de îngrijirea pielii diferit.

Cum să menţii pielea sănătoasă şi strălucitoare iarna:1. Creme faciale hidratante pentru piele perfectă.

Pe măsură ce vremea se schimbă,trebuie făcute modificări în regimul de frumuseţe. În timpul iernii trebuie aplicate creme hidratante,pe bază de ulei,care vor acţiona ca un scut protector,ajutând la menţinerea umidităţii pentru un timp mai îndelungat. Cremele faciale alese trebuie să fie pe bază de ulei de avocado,migdale sau măsline.

Citeşte şi:Ingredientele din bucătărie,perfecte pentru îngrijirea pielii

2. Baie cu apă călduţă.

Să faci baie cu apă fierbinte este cel mai relaxant iarna,dar nu este recomandat,pentru că duce la uscarea pielii. De aceea,este de preferat ca apa să fie călduţă,în care poţi pune fulgi de ovăz sau bicarbonat de sodiu în cantităţi egale pentru a exfolia pielea.

3. Aplică măşti faciale blânde.

Persoanele cu piele uscată ar trebui să evite măştile faciale dure,mai ales cele pe bază de alcool. În schimb,ar trebui să le aleagă pe cele pe bază de fructe,care menţin pielea hidratată.

Citeşte şi:Secrete de frumuseţe din întreaga lume

4. Bea apă pentru hidratare.

Ştim  că apa este foarte importantă pentru piele,deoarece o face catifelată şi fermă. În timpul iernii este foarte important ca organismul să fie hidratat. Aşadar,bea apă şi cât mai multe lichide pentru a menţine pielea şi corpul sănătoase.

5. Foloseşte crema de mâini.

Piele mâinilor este foarte sensibilă şi are mai puţine glande de ulei. Dacă mâinile nu sunt hidratate corespunzător,pielease usucă şi devine aspră,provocând mâncărime. Nu uita de crema de mâini şi de mănuşi. Ele menţine pielea hidratată şi o protejează de temperaturile scăzute de afară.

 6. Mergi la un dermatolog.  

Poţi cere sfaturi de la un dermatolog pe timpul iernii. El îţi poate da foarte multe detalii legate de piele şi va spune cum s-o protejezi. Fiecare dintre noi are pielea diferită,de aceea,produsele de îngrijire nu funcţionează la fel la toată lumea. Întreabă un medic şi ai grijă de sănătatea pielii.

Sursă+credit foto:www.stylepresso.comRecente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg