Cum să arăţi fresh după o "noapte albă"

1 51435 original jpg jpeg

Toate am trecut prin perioade în care nu am dormit suficient. Şi, din păcate pentru noi, acest lucru este vizibil a doua zi. De aceea, iată câteva sfaturi şi trucuri pentru a arăta splendid şi numai după două ore de somn.

Astăzi este foarte dificil să reuşeşti să te odihneşti aşa cum este normal,adică opt ore,mai ales cu volumul mare de muncă şi stresul care este mereu prezent. Dar,din păcate,lipsa somnului şi nivelul mult prea mare de stres taxează aspectul pielii.Atunci când nu te simţi bine,este vizibil pe piele. Acelaşi lucru se întâmplă şi atunci când eşti fericită.

Iată câteva sfaturi despre cum să arăţi fresh,chiar şi atunci când ai dormit puţin: Spală-te pe faţă

Atunci când te speli pe faţă cu apă rece instantaneu te simţi şi arăţi proaspătă şi fresh. Dar după ce te-ai spălat cu apă rece,aplică şi o cremă hidratantă.

Citeşte şi:Sfaturi pentru mâini catifelate

Mergi pe machiajul natural

Amestecă fondul de ten cu cremă BB pentru a da pielii feţei un aspect natural şi proaspăt. Este trucul perfect pentru zilele cu puţine ore de somn.

Mascara negru-violet

Rimelul negru-violet poate lumina instantaneu faţa,şi nu arată deloc ciudat. Pentru că,atunci când este aplicat pe gene capătă nuanţa de negru.

Creion de ochi

Fiecare fată are nevoie de un creion de ochi nude pentru aceste zile. Acesta ajuta ca ochii să fie mai luminoşi şi proaspeţi,şi nimeni nu va crede dacă i-ai spune că nu ai dormit.

Citeşte şi:Ce tip de dermatograf ar trebui să alegi

 Rujul şi fardul de obraz  

Să arăţi foarte bine,ai nevoie cu siguranţă de un ruj şi fard de obraz,care nu va lăsa deloc impresia că eşti obosită.

Corector

Cel mai important produs cosmetic de care ai nevoie în acele zile este corectorul,care ajută la acoperirea cearcănelor,luminând zona de sub ochi.

Sursă+credit foto:boldsky.comRecente